7 decembrie 2023
Chisinau
Varia

Mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați!

Loading
Varia Mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați!
Mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați!
centrul-diagnostic

Foto: vocea.md

 

În numele unui grup de membri ai Sindica­tului Lucrătorilor din Cultură din raionul Rezina, dorim să mulțumim Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova pentru deschiderea și susținerea activității Centru­lui Medical Consultativ–Diagnostic, care are drept menire prioritară grija pentru sănăta­tea angajaților din Republica Moldova. 

 

Ziua de 6 aprilie curent a fost pentru noi una deose­bită. La inițiativa și cu aportul doamnei Aculina Popa, președinta Consiliului ramural Rezina al Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cultură (FSLC), un grup din 15 persoane, membre de sindicat, am mers la acest centru. Marea majoritate a beneficiat de ser­viciile centrului pentru prima dată, eu, însă, pentru al doilea an consecutiv profit de această facilitate care mi s-a oferit, în calitate de membru de sindicat. E de menționat faptul că aici sunt efectuate investigații medicale de performanță, gratis, doar în baza poliței de asigurare medicală, a unui bon de trimitere de la medicul de familie și a unui certificat, care confirmă apartenența la sindicat. Programarea poate fi făcută individual sau în grup, cum am făcut-o noi.

Am fost investigați de către medicul Valeriu Ursu, un adevărat profesionist, dar și un om cu răbdare și amabilitate deosebite. Fiecare dintre noi, con­form maladiilor depistate, am fost trimiși la medicii de specialitate pentru tratamentul ulterior cores­punzător.

Am rămas foarte mulțumiți și suntem recunoscă­tori Confederației Naționale a Sindicatelor din Mol­dova pentru grija pe care ne-o poartă. Totuși, lumea se ține pe oamenii buni! Să vă dea Domnul sănătate, dreptate și prosperitate! Vă dorim ca și în continu­are să apărați cu demnitate interesele și drepturile salariaților, să promovați principiul echității soci­ale și valorile democrației, întru prosperarea țării noastre.

 

În numele grupului,

Liuba POPOVICI,

șefa Serviciului activitatea cu copiii

de la Biblioteca publică raională „Mihai Eminescu”

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand