5 martie 2024
Chisinau
Varia

Compania „Ritlabs” a fost selectată în calitate de beneficiar al proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (PAC II)

Loading
Varia Compania „Ritlabs” a fost selectată în calitate de beneficiar al proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (PAC II)
Compania „Ritlabs” a fost selectată în calitate de beneficiar al proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității (PAC II)

ritlabs

 

Drept confirmare a perspectivelor de dezvoltare a companiei, „Ritlabs” a fost selectată în calitate de beneficiar al pro­iectului Băncii Mondiale de Ameliorare a Competitivității II. Compania va bene­ficia de asistență financiară nerambursabilă pentru contractarea serviciilor de consultanță, în vederea creșterii volumului vânzărilor și a vizibilității aces­teia pe piața internațională. Decizia de a oferi acest sprijin financiar demon­strează potențialul înalt de extindere a activității de export a companiei pe piețele regionale și internaționale.

 

În cadrul proiectului, „Ritlabs” va beneficia de consultanță în elaborarea strategiei de dezvoltare pe termen mediu, auditarea proceselor interne ale companiei și analiza pieței regionale și internaționale de servicii de mailing.

Proiectul PAC II susține exportatorii moldoveni de bunuri și servicii prin facilitarea accesului la credite preferențiale și acordarea asistenței financia­re nerambursabile pentru accesarea serviciilor de consultanță. Proiectul este finanțat de către Banca Mondială și se desfășoară în perioada 2015-2019.

Compania „Ritlabs” a fost fondată la Chișinău în anul 1998 și se speciali­zează în elaborarea produselor pentru comunicarea eficientă și securizată. Unul dintre produsele principale ale companiei Ritlabs este programul poștal „The Bat!” – un brand cunoscut pe larg peste hotarele Republicii Moldova.

 

P

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand