7 decembrie 2023
Chisinau
Varia

Firma „Ritlabs” SRL a devenit membră a Camerei de Comerț Americane din Moldova

Loading
Varia Firma „Ritlabs” SRL a devenit membră a Camerei de Comerț Americane din Moldova
Firma „Ritlabs” SRL a devenit membră a Camerei de Comerț Americane din Moldova

ritlabs

 

„Noi, cei din AmCham Mol­dova, suntem foarte bucuroși de faptul că firma „Ritlabs” SRL a aderat la organizația noastră și se declară dispusă să prezinte o serie de inițiative pentru îmbunătățirea condițiilor de administrare a afa­cerilor. Poziția SRL „Ritlabs” în materie de impozitare, raporturi de muncă și comerț internațional va fi de folos și altor membri ai Camerei de Comerț Americane din Moldova și, astfel, va fortifica poziția noastră consolidată”, a declarat Mila Malairău, directo­rul executiv al Camerei de Comerț Americane din Moldova.

 

„Principalul avantaj al AmCham Moldova este că toți membrii aces­teia deseori se confruntă cu aceleași probleme ca și SRL „Ritlabs” și re­zolvă aceste probleme împreună. Din AmCham Moldova fac parte diferite companii: și mari investi­tori străini, și firme moldovenești orientate atât spre piața locală, cât și spre piața SUA. Avem, însă, un singur scop: să creăm condiții favorabile pentru prosperarea afacerilor”, a spus directorul SRL „Ritlabs”, Maxim Masiutin.

AmCham Moldova este o organizație nonguvernamentală ne­comercială, fondată la 4 septem­brie 2006. Sarcinile organizației sunt sprijinirea comerțului și a investițiilor SUA în Moldova, îm-bunătățirea conlucrării busines-sului cu guvernul. AmCham are ca scop dezvoltarea unui climat de afaceri favorabil comerțului și investițiilor în Moldova. În februa­rie 2008, organizația AmCham a fost acreditată oficial de către Ca­mera de Comerț Americană. Ca parte dintr-o rețea internațională, formată din 125 de Camere de Comerț Americane din întreaga lume, AmCham Moldova oferă posibilitatea de asociere a busines-sului și a liderilor de business în vederea constituirii unor scopuri comune ale antreprenoriatului și a apropierii culturii Moldovei de cea a SUA.

Firma pentru dezvoltarea soft­ware „Ritlabs” SRL, fondată la 30 ianuarie 1998, este specializată în produse comunicaționale pentru clienți corporativi și particulari. Printre utilizatorii programelor se numără organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, între­prinderi din industria aeronautică, a petrolului și a gazului, companii din domeniul software și hardwa­re, un cerc larg de companii din businessul mic și mijlociu și utili­zatori particulari. Unul dintre pro­dusele principale ale SRL „Ritlabs” este programul poștal „The Bat!”. Produsele companiei sunt difuzate în 18 limbi, fapt care a permis ex­tinderea geografiei vânzărilor SRL „Ritlabs”: utilizatorii de programe locuiesc în 191 de țări ale lumii, dintre care peste 20.000 – în Sta­tele Unite ale Americii.

 

P

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand