21 februarie 2024
Chisinau
Sport

Naţionala Moldovei ar putea juca împortiva Croaţiei sau Ucrainei

Loading
Sport Naţionala Moldovei ar putea juca împortiva Croaţiei sau Ucrainei
Naţionala Moldovei ar putea juca împortiva Croaţiei sau Ucrainei
moldova-fotball

Foto: moldova.sports.md 

 

Naţionala de fotbal a Mol­dovei ar putea juca împor­tiva Croaţiei. O altă selecționată care vrea să dis­pute o partidă amicală cu Moldova este Ucraina, care deja a trimis o solicitare oficială.

 

Vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal, Ion Testemiţanu, a decla­rat că selecţionata Croaţiei vrea să joace un amical cu Moldova.

“Când la ei o să meargă totul ideal, ei vor decide că vor să joace cu noi, după asta ei vin cu oferta oficială către federaţia de fotbal cu condiţiile, cu tot pachetul de documente, necesar pentru a desfăşura meciul amical”, a spus Testemițeanu.

Şi naţionala Ucrainei a făcut o propunere oficială pentru a or­ganiza un meci de pregătire pe 6 iunie.

“Avem şi noi nişte cerinţe, condiţii, care trebuie să le înde­plinească conducerea Ucrainei ca acest meci să aibă loc în Elveţia”, a declarat vicepreședintele FMF.

Cele două partide amicale cu Ucraina şi Croaţia ar putea să se joace în Elveţia. Federaţia de Fotbal nu și-a dat deocamdată acordul pentru organizarea aces­tor jocuri şi a pus unele condiţii.

În acest an naţionala noastră are stabilite trei partide de veri­ficare. Pe 24 martie elevii lui Igor Dobrovolski vor juca în deplasa­re cu Malta, iar peste 4 zile vor întâlni Andorra.

Pe 3 iunie este programat ami­calul cu Elveţia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand