21 februarie 2024
Chisinau
Varia

Mai regină decât floarea doar femeia poate fi …

Loading
Varia Mai regină decât floarea doar femeia poate fi …
Mai regină decât floarea doar femeia poate fi …
8-martie

Foto: blesk.cz

 

Mult stimate doamne și domnișoare, am marea onoare și deosebita plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări cu oca­zia sărbătorii primăverii și a frumuseții – 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

 

Această sărbătoare este întotdeauna mult așteptată cu deosebită speranță și dragoste.

Este sărbătoarea care ne face să ne simțim mai bine și fericiți alături de cele care poartă numele: mamă și soție, cu multă mân­drie și demnitate. Cu acest prilej, gândurile noastre se îndreaptă spre dumneavoastră, manifestând iubire, respect și înaltă apre-ciere.

Noi cunoaștem și apreciem la justa va­loare aportul și rolul femeii în societate și în familie. E semnificativ faptul că astăzi femeia activează în toate ramurile econo­miei naționale, contribuie la consolidarea proceselor democratice în țară prin fapte­le și vocea ei. Păstrăm același sentiment de mulțumire față de ea și facem tot posibilul ca să o asigurăm cu muncă decentă și protecție social-economică pe măsură.

În numele Confederației Naționale a Sin­dicatelor din Moldova, Vă felicit cu prilejul splendidei sărbători – 8 Martie. Vă doresc multă sănătate, succese, bucurii în viață și spiritul frumoasei sărbători mereu să vă fie alături.

 

Cu deosebită stimă,

Oleg BUDZA, președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand