8 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Moldovenii nu mai pot de bucurie: cresc tarifele și la telefonia mobilă

Loading
Без рубрики Moldovenii nu mai pot de bucurie: cresc tarifele și la telefonia mobilă
Moldovenii nu mai pot de bucurie: cresc tarifele și la telefonia mobilă
tarife-telefonie

Foto: bgr.in

 

Unu martie vine nu numai cu mărțișor de primăvară și cu concerte tradiționale de suflet, dar și cu scumpiri la serviciile de telefonie mobilă. Astfel, doi dintre cei mai importanți fur­nizori, cum ar fi Orange Mol­dova și Moldcell, anunță că vor majora tarifele la mai mul­te servicii.

 

Compania Orange anunţă mo­dificarea tarifului pentru apelurile în rețea, dar și cele internaționale, începând cu 1 martie, iar Moldcell, aproape cu două săptămâni mai târ­ziu, adică de pe 17 martie.

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului, din 1 martie 2016, tariful extra abonament pentru ape­lurile în reţeaua Orange şi spre alte reţele din Moldova (cu excepţia ape­lurilor în Roaming sau spre numere cu tarif special (Premium) ori din regiunea transnistreană) va fi de 1,5 lei/minut, față de un leu cât achităm în prezent.

Noul tarif se aplică pentru abo­namentele Colibri, Tigru, Delfin şi Balena (excepţie Delfin 240 şi Tigru 350).

Totodată, condiţiile de bază ale abonamentului de care beneficiaţi (inclusiv minutele naţionale incluse, SMS şi/sau traficul Internet inclus, Minutele de Fidelitate acordate, după caz, precum şi plata lunară de abonament) rămân aceleaşi.

Titularii abonamentelor indicate mai sus, care nu sunt de acord cu noul tarif extra abonament, au drep­tul de a rezilia contractul încheiat cu Orange pentru numărul respectiv, fără penalizări, prin acordarea unui preaviz în scris companiei Orange înainte de expirarea a 30 de zile de la data informării. În caz contrar, se va considera ca au acceptat modificarea respectivă.De asemenea, modificări spre majorarea prețurilor pentru serviciile acordate va face și Mold­cell. Astfel, apelurile către alte rețele naționale extra abonament Moldcell la +5 abonament 60, 90, 120, 150, 250, 300, 350 de lei și la abonament 25, 45, 70, 110, 160, 210, 310 și 425 lei vor fi tarifate cu 1,50 lei pe minut. Aceasta semnifică o majorare cu 50%, comparativ cu tariful actual.

Totodată, compania anunţă că ta­riful pentru apelurile internaționale în afara abonamentului va constitui 4,50 lei/minut, ceea ce este, de ase­menea, o creştere cu 50% faţă de ac­tualul tarif de trei lei pentru un mi­nut.

Potrivit Moldcell, cei care sunt la planul tarifar +5 abonament de la 120 de lei, vor beneficia în continuare de apeluri nelimitate în rețea.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand