8 decembrie 2023
Chisinau
Social

Oficiile poștale din Costești și Ulmu, renovate

Loading
Social Oficiile poștale din Costești și Ulmu, renovate
Oficiile poștale din Costești și Ulmu, renovate
oficiu-postal-renovat

Foto: fscm.md

 

Ion Pîrgaru, președintele Federației Sin­dicatelor din Comunicații, a participat , recent, la redeschiderea oficiului poștal din satul Costești după renovare. În aceeași zi și-a reluat activitatea după reparație și oficiul poștal din satul Ulmu, din cadrul Centrului de Poștă Ialoveni. 

 

La ceremoniile de deschidere au fost prezenți Serghei Nastas, director general al ÎS „Poşta Mol­dovei”, primarii localităților, şefii subdiviziunilor din cadrul aparatului de dirijare al întreprinderii şi reprezentanţi ai colectivelor CP Ialoveni.

Serghei Nastas a subliniat faptul că dezvolta­rea infrastructurii ÎS „Poşta Moldovei” şi trans­formarea acesteia într-o întreprindere prosperă şi competitivă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a spori calitatea serviciilor poștale prestate. ÎS „Poșta Moldovei” va continua să investească și în anul 2016 pentru schimbarea imaginii instituțiilor din subordine, astfel încât clienții să fie satisfăcuți, a mai adăugat directorul general.

Președintele FSCM, Ion Pîrgaru, a vorbit, la rândul său, despre rolul Poștei, în general, și a ac­centuat cât de important este faptul ca salariații să lucreze în condiții bune. Astfel, și clienții benefi­ciază de condiții adecvate. „Luând în considerare situația social-economică critică din țară, Poșta se mișcă totuși înainte. Numai investind vom avea un viitor”, a încheiat pe o notă optimistă Ion Pîrgaru.

La ceremonie au fost prezenți și locuitori ai celor două sate, care și-au exprimat mulțumirea pentru investiția făcută și pentru condițiile în care vor fi deserviți.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand