5 martie 2024
Chisinau
Auto

Ce spune maşina preferată despre tine

Loading
Auto Ce spune maşina preferată despre tine
Ce spune maşina preferată despre tine
modele-masini

Foto: smahc.org

 

Dacă ai fi pus să alegi o maşină spre ce te-ai îndrepta mai degrabă: spre una sport, spre un SUV, spre una de lux, spre una obişnuită? În urmă unui studiu rea­lizat de cercetătorii de la Universitatea din Ca­lifornia, s-a descoperit că există o foarte mare legătură între maşinile pe care le preferi şi per­sonalitatea ta.

 

Iată ce spune maşina preferată despre ţine.

 

Maşini de mici dimensiuni

Preferi să vezi pe stra­dă mai mulţi oameni şi mai puţine maşini. Eşti şi foarte practic, întrucât ştii cât de greu se poate găsi un loc de parcare într-un oraş mare. Şoferii maşinilor de mici di­mensiuni nu văd în automo­bil biletul spre libertate, nu sunt orientaţi spre o carieră de succes şi nici nu vor să îşi etaleze succesul printr-o ma­şină care să-ţi ia ochii.

 

Maşini de dimensiuni medii

La prima vedere, persoa­nele cărora le plac maşinile de tip Sedan nu sunt genul care să se omoare după că­lătorii. Sunt pragmatici, mai degrabă femei decât bărbaţi, cu venituri peste medie.

 

Maşini de lux

Cei cărora le plac maşinile de lux, fără îndoială sunt cei care caută succesul, statutul social. Sunt mari amatori de drumuri lungi. În general, şoferii unor maşini de lux fac parte din grupul oameni­lor cu venituri mari, cu stu­dii înalte. Sunt orientaţi spre profit, sunt workaholici. De obicei, iubitorii maşinilor de lux sunt atraşi şi de maşinile sport.

 

Maşini sport

Dacă îţi plac maşinile sport, înseamnă că eşti un mare iubitor de aventură. În general, şoferii de maşini sport sunt genul “tânăr şi ne­liniştit” şi, surprinzător, fac parte din categoria celor cu venituri nu foarte mari şi cu un statut financiar nesigur. De asemenea, se pare că cei cărora le plac maşinile sport stau cam prost la capitolul respect de sine şi vor să im­presioneze prin ceva strălu­citor. Excepţie fac cei care îşi permit maşini sport de lux.

 

Minivan

Dacă îţi plac dubiţele, în­seamnă că-ţi plac prietenii. Şoferii de dubiţe sunt, de obicei, calmi şi niciodată sin­guri. Le place să meargă cu maşină şi să-şi ia în călătorie familia, prietenii. Potrivit statisticilor, cei care conduc un minivan au între 41 şi 64 de ani, locuiesc în sub­urbie, sunt cel mai probabil femei şi au mulţi copii.

 

Pick-up

Potrivit studiului menţi­onat, şoferii de pick-up sunt nemulţumiţi de viaţă lor, nu le place aglomeraţia, au ten­dinţa de a fi dependenţi de muncă, nu au studii superi­oare, sunt angajaţi full time şi, cel mai probabil, lucrează în domeniul prestărilor de servicii. Veniturile sunt me­dii.

 

SUV

Iubitorii de maşini mari, în mod cert, nu pot fi înca­draţi în categoria celor care se gândesc la natură. De obi­cei, şoferii de SUV sunt sub 40 de ani, au cel mai proba­bil copii, locuiesc în subur­bie şi folosesc maşină doar pe distanţe mici.

 

Ţie ţi se potrivesc de­scrierile de mai sus?

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand