21 februarie 2024
Chisinau
Cititorii ne scriu

Problemă de serviciu, rezolvată cu ajutorul specialiştilor de la sindicate

Loading
Cititorii ne scriu Problemă de serviciu, rezolvată cu ajutorul specialiştilor de la sindicate

 

 

medici

Foto: peopleandcountries.com

„Vă rugăm să publicaţi un mesaj de mulţumi­re cu cele mai frumoase cuvinte pentru Ion Cucu, consilier principal în probleme legate de relaţii­le de muncă, şi Igor Zubcu, consilier principal în probleme legate de drept şi lucrul cu petiţiile de la Sindicatul „Sănătatea”. Vrem să-i asigurăm de toată recunoştinţa noastră pentru susţine­rea pe care ne-au acordat-o la rezolvarea unor probleme de serviciu cu care ne-am confruntat. Ne-am convins că sunt oameni care oferă ajutor celor nevoiaşi. Le urăm sănătate şi le mulţumim mult pentru ceea ce au făcut pentru noi. Am vrea să ştie toată lumea că există asemenea oameni.

 

Un grup de membri de sindicat din Căinari, raionul Căuşeni”

 

Consilierul principal în probleme legate de relaţiile de mun­că la Sindicatul „Sănătatea”, Ion Cucu, a precizat pentru „Vocea poporului” că cele mai multe solicitări care parvin din partea sa­lariaţilor membri de sindicat ţin de verificarea corectitudinii în ceea ce priveşte calcularea plăţii muncii. În multe cazuri, nici nu este vorba despre abateri, ci doar de dorinţa oamenilor de a se convinge că sunt remuneraţi în strictă conformitate cu legea.

O altă chestiune cu care se adresează frecvent lucrătorii către specialiştii de la sindicate ţine de condiţiile de activitate, de res­pectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă. Ion Cucu a remarcat că mulţi dintre lucrători afirmă că apelează la sindi­cate pe motiv că acestea au rămas singurele structuri care mai apără drepturile şi interesele salariaţilor, în timp ce instituţiilor statului pare să nu le mai pese de nevoile oamenilor.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand