11 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Campania națională „START SINDICAT” a ajuns la Hânceşti

Loading
Без рубрики Campania națională „START SINDICAT” a ajuns la Hânceşti
Campania națională „START SINDICAT” a ajuns la Hânceşti

 

 

start-sinsicat-hincesti

Foto: sindicate.md

Departamentul informațional din cadrul Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a orga­nizat recent, un seminar de informare a tinerilor din oraşul Hân­ceşti.

 

Acţiunea a fost organizată în cadrul proiectului „Dezvoltarea strategiei de informare şi mar­keting. Desfăşurarea campaniei informaţionale „Intră în sindi­cat” („START SINDICAT”).

Scopul acţiunii a fost de a in­forma tinerii despre drepturile în domeniul muncii, dar și cum sa creeze sau să adere la un sin­dicat.

Rodica Popescu, formator sin­dical, a prezentat tinerilor o informaţie amplă despre activita­tea sindicatelor din Republica Moldova, a comunicat despre rolul şi obiectivele sindicatelor şi a îndemnat tinerii să adere la sindicate şi să formeze organiza­ţii sindicale.

Ana Cimpoieş, președintele Consiliului interrramural al sin­dicatelor din raionul Hânceşti, a menţionat că organizarea unor astfel de acţiuni este necesară pentru a informa tinerii despre drepturile pe care le au, dar şi să cunoască astfel ce este un sindi­cat şi care este rolul lui în pro­cesul de apărare şi promovare a drepturilor şi intereselor salari­aţilor.

Proiectul „Dezvoltarea strate­giei de informare şi marketing. Desfăşurarea campaniei infor­maţionale „Intră în sindicat” este implementat de CNSM și CNV Internationaal, organizaţie sin­dicală din Olanda.

 

Departamentul informațional al sindicatelor

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand