11 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Cei mai scumpi antrenori de fotbal la capitolul transferuri

Loading
Без рубрики Cei mai scumpi antrenori de fotbal la capitolul transferuri
Cei mai scumpi antrenori de fotbal la capitolul transferuri

 

 

mouriniho

Foto: eurosport.com

Jose Mourinho este cel mai scump antrenor la capitolul transferuri! În ultimii zece ani, portu­ghezul a transferat fot­balişti în valoare totală de aproape un miliard de euro. Cel mai eficient este Pep Guardiola, care a cheltuit mai puţin de 400 de milioane pe transfe­ruri, dar a adus 18 trofee în ultimul deceniu.

 

Portughezul Jose Mourin­ho a cheltuit mai mult decât oricare alt antrenor pe tran­sferuri în ultimii zece ani. Pe timpul celor două mandate la Chelsea, fiind antrenor la Inter şi la Real, “The Special One” a efectuat achiziţii în valoare to­tală de 903 milioane de euro.

Pe locul doi în topul celor mai cheltuitori antrenori se află Carlo Ancelotti, care în ultimii zece ani a cheltuit pe transferuri 880 milioane de euro, fiind antrenor la AC Mi­lan, Chelsea, PSG şi Real Mad-rid.

Aceştia sunt urmaţi de Ro­berto Mancini, cu 667 mili­oane de euro, Manuel Pelle­grini, cu 645 milioane şi Sir Alex Ferguson, cu 465 de milioane de euro cheltuiţi pe achiziţia fotbaliştilor în ultimii zece ani.

Cel mai eficient antrenor este Pep Guardiola. Spani­olul a adus jucători în valoare totală de 391 milioane de euro, dar a reuşit să cucerească 18 trofee cu Barcelona şi Bayern în ultimii zece ani.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand