7 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Cupa Davis. Moldova – Danemarca

Loading
Без рубрики Cupa Davis. Moldova – Danemarca
Cupa Davis. Moldova – Danemarca

 

 

cupa-davis

Foto: prosportkz.kz

Naţionala Moldovei de Cupa Davis va fi susţinută în meciul din de­plasare cu Danemarca de cel pu­ţin 40 de suporteri. Anume atâtea persoane au solicitat bilete pentru partida din septembrie, chiar dacă preţurile sunt de la 600 de euro şi mai mult. Oficialii Federaţiei nu iau în calcul o eventuală înfrânge­re în duelul cu danezii.

 

Federaţia Moldovenească de Tenis or­ganizează pentru prima dată deplasarea suporterilor la un meci din Cupa Davis care se va disputa în afara ţării. Oficialii forului au rezervat o cursă charter special pentru fani. 40 de persoane deja au soli­citat bilete pentru deplasare, dar şi pen­tru meciul cu Danemarca. Asta chiar dacă preţul deplasării variază între 65 şi 1270 de euro. Cu susţinerea suporterilor, pre­şedintele Federaţiei Moldoveneşti de te­nis, speră la o calificare istorică în prima grupă valorică din zona euro-africană.

“Ne-am maturizat. La momentul ac­tual ne vom mulţumi doar cu victoria. Privim cu alţi ochi această confruntare. Pentru noi nu există afirmaţii “posibil să ne calificăm”, ci “ne vom califica în prima grupă euro-africană”, unde vom juca cu adversari de calibrul României, Rusiei, Ucrainei, Croaţiei sau Austriei”, a decla­rat preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de tenis, Marina Tauber.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand