28 februarie 2024
Chisinau
Sport

Sindicaliștii din Hâncești s-au întrecut la volei

Loading
Sport Sindicaliștii din Hâncești s-au întrecut la volei
Sindicaliștii din Hâncești s-au întrecut la volei

 

 

spartachiada-hincesti

Foto: arhivă personală

În conformitate cu planul de activitate al Consiliului in­terramural teritorial al sin­dicatelor din Hâncești pen­tru anul 2014, la 22 iunie, s-au desfășurat competiții la volei între sindicatele de ra­mură ale raionului. Au par­ticipat circa 50 de persoane, câte trei echipe de bărbați și femei.

 

Participanții au fost susținuți de către liderii sindicali din ra­ion: președinta CITS Hâncești, Ana Cimpoieșu; președinta aso-ciației teritoriale a Federației „SINDASP”,Valentina Matei; vi-cepreședinta Consiliului raional al Sindicatului Lucrătorilor din Cultură, Tatiana Darie; repre­zentantul Federației „SINDSIL­VA”, Vitalia Roșca.

Prezent la eveniment, președintele raionului Hâncești, Grigore Cobzac, i-a salutat pe mem­brii de sindicat din sală, în­demnându-i pe participanți să continue practicarea sportului pentru fortificarea sănătății. De asemenea, președintele le-a dat asigurări participanților că vor fi susținuți de către Consiliul raio­nal în dorința de a practica spor­tul, menționând că se investește mult în acest domeniu. Grigore Cobzac a subliniat necesitatea organizării unor astfel de eveni­mente, care dezvoltă și partene­riatul social la nivel de raion.

 

Învingători au fost desemnați:

 

Bărbați

 

Locul I – echipa Sindicatului Educației și Științei

Locul II – echipa Federației „SINDSILVA”

Locul III – echipa Federației „SINDASP”

 

Femei

 

Locul I – echipa Sindicatului Educației și Științei

Locul II – echipa Sindicatului Lucrătorilor din Cultură

Locul III – echipa Federației „SINDASP”

 

Ana CIMPOIEȘU,

președinta CITS Hâncești

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand