28 februarie 2024
Chisinau
Sport

La USM a avut loc primul All Star Game din ţară

Loading
Sport La USM a avut loc primul All Star Game din ţară
La USM a avut loc primul All Star Game din ţară
allstar-games-moldova

Foto: apsm.md

La Palatul sporturilor al Universităţii de Stat din Moldova (USM) s-a desfăşurat primul All Star Game la bas­chet din ţară.

 

Spectatorii adunaţi – cir­ca 400 – i-au urmărit pe cei mai buni marcatori de trei puncte la femei, veterani, jucători, după care a urmat concursul de slam dunk. Acest turneu a fost câştigat de Nicolae Cojuhari, care a reprezentat selecţionata Sudului.

„Favoritul principal a fost în acest concurs Victor Mihailov. Însă, surprinză­tor, am învins eu”, astfel a comentat succint învingă­torul victoria repurtată.

Festivitatea a culminat cu partida disputată în stilul campionatului din Statele Unite ale Americi (NBA). Cu scorul 98-92 a învins echipa Nordului. Reprezentatul ei, Eugen Melnic, a marcat în acest meci 25 de puncte şi a fost desemnat drept cel mai bun jucător al meciului.

„Am urmărit anterior în postura de spectator şi par­ticipant asemenea manifes­tări în Europa. Am decis să organizăm şi noi asemenea turnee spectaculoase pen­tru a promova mai eficient baschetul. Sper că am pus începutul unei tradiţii”, a declarat Octavian Vucol, preşedintele federaţiei na­ţionale de profil.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand