28 februarie 2024
Chisinau
Sport

Surprize în lotul lărgit pentru amicalul cu Andorra

Loading
Sport Surprize în lotul lărgit pentru amicalul cu Andorra
Surprize în lotul lărgit pentru amicalul cu Andorra
selectionata-moldovei

Foto: blogsport.com

Antrenorul naţionalei Mol­dovei i-a convocat pe Victor Gonţa, de la Veris, Dumitru Stajilă, de la Sheriff, şi, după o pauză îndelungată, Maxim Mihaliov, de la Dacia, a fost inclus în lotul lărgit al pri­mei reprezentative.

 

Din cei 33 de fotbalişti incluşi în lotul lărgit al Moldovei pentru amicalul cu Andorra, 19 evoluea­ză în Divizia Naţională. Printre cei care încă nu au evoluat în ni­cio partidă pentru prima repre­zentativă mai sunt Valentin Fur­dui, de la Sheriff Tiraspol, Sergiu Cojocari, de la Veris, şi Dan Pâs­lă, de la FC Tiraspol.

De această dată, antrenorul Ion Caras i-a lăsat în afara lotu­lui pe Viorel Frunză, de la Veris, Alexandru Paşcenco, de la Sheri­ff, şi pe portarul Adrian Negai, de la Milsami.

Ion Caras va anunţa lotul final la sfârşitul acestei luni. Selecţi­onerul va alege 18 jucători care vor face deplasarea în Andorra. Partida amicală dintre Moldo­va şi Andorra va ave loc pe cinci martie.

 

Republica Moldova a coborât 11 poziții în clasamentul FIFA

 

Naţionala Republicii Moldova a coborât 11 poziţii în clasamen­tul FIFA dat publicității, joi, 13 februarie, în comparație cu ra­tingul de luna trecută.

După trei înfrângeri în Emira­tele Arabe Unite, “tricolorii” au ajuns pe locul 107 în lume. Pri­mele 3 poziții în topul mondial sunt ocupate de Spania, Germa­nia și Argentina. România ocupă locul 33, ca și luna trecută.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand