5 martie 2024
Chisinau
Без рубрики

Artur Ioniță va deveni primul jucător moldovean din Seria A

Loading
Без рубрики Artur Ioniță va deveni primul jucător moldovean din Seria A
Artur Ioniță va deveni primul jucător moldovean din Seria A
artur-ionita

Foto: hellasverona.it

Mijlocașul naționalei Moldovei și a echipei elvețiene „Aarau” Artur Ioniță la sfârșitul sezonului se va trasfera la FC „Hellas Verona”, echipa care ocupă locul al șaselea în campionatul Italiei.

 

Acordul între fotbalistul moldovean de 23 de ani, a fost semnat , miercuri, pe un termen de 3 ani , după ce Ionită a trecut examenul medical. Acesta este unul dintre cele mai valoroase contracte din istoria fotbalului moldovenesc.

„Sunt foarte fericit ca am semnat un contract cu o echipă puternică. Anterior, nici nu mi-am putut imagina că voi evolua în Seria A. Acum, am nevoie să lucrez mai mult și să merg mai departe – a declarat Ioniță pentru UEFA.com. În meciurile rămase pentru „Aarau” voi încearca să fiu maximal util. Totoodată vreau să menționez că sunt foarte recunoscător echipei elvețiene pentru tot ce a făcut pentru mine.”

Artur Ioniță a debutat în fotbalul profesional în 2007 pentrude clubul Zimbru Chișinău, din Divizia Națională. Între 2008-2009 a jucat la FC Iskra-Stal, Rîbnița . Începând cu 2009 evoluează pentru echipa elvețiană FC Aarau, cu care a promovat din liga a doua a Elveției în Super League . În acest sezon mijlocașul a marcat trei goluri în 18 de meciuri .

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand