3 decembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Activitatea financiară a Institutului Muncii în primul semestru al anului 2013

Loading
Без рубрики Activitatea financiară a Institutului Muncii în primul semestru al anului 2013
Institutului Muncii

Foto: vocea.md

Membrii Consiliului Institutului Muncii au evaluat, activitatea financiară a instituţiei pentru primul semestru al anului 2013.

 

Din componența Consiliului fac parte membri ai Co­mitetului Confederal al Confederației Naționale a Sindi­catelor din Moldova (CNSM) și directorul general al In­stitutului Muncii.

În cadrul ședinței, participanţii au discutat despre rezultatele obţinute de Institutul Muncii în perioada de referință şi au analizat calitatea acestora.

Vsevolod Barbăneagră, directorul general al Institu­tului Muncii, a făcut o prezentare amplă despre situația veniturilor și cheltuielilor înregistrate, modul de utilizare a mijloacelor financiare alocate de CNSM și a comunicat planurile de activitate pentru perioada următoare.

Cei prezenți au luat act de informația prezentată, au analizat detaliat activitatea financiară a instituției și au formulat recomandări care vor contribui la dezvoltarea și modernizarea Institutului Muncii.

Institutul Muncii este centrul de pregătire a cadrelor sindicale, orientat spre susţinerea principiilor parteneria­tului social în relaţiile de muncă, susţinerea sindicatelor şi a membrilor acestora în protecţia drepturilor, intereselor profesionale şi social-economice ale oamenilor muncii. Institutul a fost fondat în 1964 şi rămâne un centru meto­dico-didactic al sindicatelor din Moldova.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand