9 decembrie 2023
Chisinau
Sport

Divizia Naţională se va juca în trei etape

Loading
Sport Divizia Naţională se va juca în trei etape
fotball

Foto: observator.ro

Următorul sezon din Divizia Naţională va începe şi se va termina cu derbiuri. După ce s-a anunţat că Sheriff şi Zimbru se întâlnesc în prima etapă, FMF a spe­cificat că şi în ultima rundă a sezonului viitor se vor întâlni primele două clasate de la finalul returului.

 

Noul sezon în Divizia Naţională se va juca, ca şi în anii precedenţi, în trei etape. Singura schimbare pentru sezonul viitor vi­zează finalul campionatului. FMF a anunţat că programul etapelor se va stabili în aşa fel, încât lupta pentru titlu să se dea până în ul­tima rundă.

“A fost elaborată schema, am preluat-o de la colegii din Slovacia. După primele două tururi, locurile întâi şi doi se vor întâlni în ultima etapă”, a spus vicepreşedintele FMF, Mihai Anghel.

Sezonul 2013-2014 debutează pe 27 iu­lie, cu câteva meciuri tari, cum ar fi derbiul campionatului Sheriff – Zimbru, Dacia – FC Tiraspol sau partida Rapid – FC Costuleni.

Calendarul complet al sezonului a fost propus de Comitetul de Fotbal Profesio­nist, însă trebuie să fie aprobat de Comitetul Executiv al FMF.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand