4 martie 2024
Chisinau
Varia

„Tango”-ul lui Pavel Stratan acum are videoclip!

Loading
Varia „Tango”-ul lui Pavel Stratan acum are videoclip!
Pavel Stratan

Foto: tion.ro

Interpretul moldovean Pavel Stratan intră din nou în lumi­na reflectoarelor după o pauză scurtă. Recent acesta a lansat videoclipul melodiei „Tango”. Materialul marchează relua­rea completă a activității sale muzicale.

 

Single-ul„Tango” a fost lan­sat în luna aprilie 2013. Versu­rile sunt scrise de Pavel, în timp ce muzica e semnată de Ionuț Vasilache de la Demoga Music Publishing. Firul epic al video­clipului e următorul. Stratan se trezește cu ritmurile de tango în minte, ia chitara, iar imaginația se pornește cu un param-pam-pam-pam-pam. Chitara îl poartă prin parcuri, cluburi, birouri, avi­oane, prin oraș, pe plajă, pe apă. Imaginile sunt frumoase, deco­rurile – din abundență, cromati­ca e excelentă. Materi­alul este un montaj de cadre filmate în diferite locații, cam tot atâtea câte se pot derula într-un rezumat de zi sau într-un vis de 3 minute și jumătate, unde piesa “Tango” are rolul co­loanei sonore.

Muzica pe care o face nu poate fi catalo­gată. Este un amestec de stiluri. Cântecele sale au de multe ori și o tentă filosofică, aceasta conferindu-le un plus de savoare. În 2002, lansează primul album, Amintiri din copilărie, lansat apoi și pe piața româneas­că și vândut ca pâinea caldă.

A absolvit Academia de Mu­zică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, facultatea Actorie. Nu­mit, pe bună dreptate, revelația anului, Pavel Stratan a susținut primul său mare concert în Ro­mânia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand