20 ianuarie 2019
Chisinau
Varia

Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de „Vocea poporului”

Loading
Varia Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de „Vocea poporului”
Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de „Vocea poporului”
Vocea poporului

 

Dragi şi scumpi cititori,

La acest început de an, colectivul redacției „Vocea poporului” dorește să vă aducă sincere mulțumiri și să vă ex­prime recunoștința că aţi hotărât să fiți alături de noi și în 2019 – an care promite să fie unul decisiv pentru istoria şi viitorul ţării noastre, când vom avea acea mare posibilitate de a alege grâul de neghină.

Ziarul „Vocea poporului” a scris şi continuă să scrie despre faptele oamenilor dornici de a renaşte ţara, de a o apropia de standardele eu­ropene, de a construi Europa la noi acasă. E un obiectiv extrem de greu de atins, care solicită multă muncă, solidaritate şi perseverenţă.

Pentru a realiza acest deziderat, colectivul redacției se străduiește să fie mereu alături de toți membrii de sindicat, ca împreună să căutăm binele în ceea ce facem, pentru a rezolva pro­blemele dureroase cu care se con­fruntă societatea. Pledăm şi pentru critica neajunsurilor și a greșelilor pe care le avem și le facem cu toții (numai cei care nu muncesc nu greșesc), dar suntem pentru o cri­tică sănătoasă, care să-l vindece pe om, care să-l facă să muncească cu mai multă ardoare.

Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de „Vocea poporului”

În calitate de publicație periodică a CNSM, colec­tivul redacțional face tot posibilul să oglindească imparțial și obiectiv activitatea confederației, a sindica­telor de ramură sub toate aspecte­le. În opinia noastră, CNSM a fost și este ca o familie mare, în care toți membrii și fiecare în parte își face treaba cum e mai bine pentru rea­lizarea obiectivului comun: bunăsta­rea angajaților membri de sindicat, prosperarea întregii societăți.

De asemenea, suntem deschiși spre colaborare cu toți cititorii noștri, pe care îi considerăm vred­nici, răbdători, înţelepţi, optimişti și încrezători în ziua de mâine.  Pentru voi, stimați susținători, ușile redacției noastre sunt mereu deschise.

Să fim solidari și fie ca anul 2019 să ne aducă sănătate, belşug, iubire şi înţelegere în familie și la serviciu, pace în ţară şi împlinirea tuturor do­rinţelor.

Gospodari din toată țara, la acest început de an, Vă îndemnăm să tra­gem brazda, ca să semănăm mai apoi grăuntele speranței care va da mișcării sindicale continuitate, dim­preună cu actualii și viitorii membri,  lideri, pe care redacția „Vocea popo­rului” va fi onorată să-i promoveze.

 

La Mulți Ani!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com