17 octombrie 2018
Chisinau
Sport

Uniţi şi la muncă, şi în sport

Loading
Sport Uniţi şi la muncă, şi în sport
Uniţi şi la muncă, şi în sport
Vocea poporului

Cea de-a XVII-a ediţie a Spar­tachiadei Federaţiei „Sindind­comservice” s-a desfăşurat, re­cent, timp de trei zile, la Casa de odihnă „Campingul din Va­dul lui Vodă”.

Cei peste 300 de salariaţi, care au reprezentat 13 întreprinderi din ramură, şi-au încercat puterile la minifotbal, volei, tragerea odgonu­lui, sărituri în lungime, darts, şah, jocul de dame, armwrestling.

Cel mai tânăr salariat care s-a afirmat pe terenul de sport este Dumitru Tătaru, de 19 ani, care ac­tivează la Regia Transport Electric Chişinău, în calitate de lăcătuş. La­risa Marcov este angajată în admi­nistraţia Întreprinderii municipale „Liftservice” Chişinău şi a demon­strat la spartachiadă că nu contea­ză câţi ani ai, dacă reuşeşti să obţii performanţe. Ea a cucerit premiul pentru cel mai în vârstă salariat (69 de ani), concurând la proba tenis de masă.

Ana Selina, preşedinta Federa­ţiei „Sindindcomservice”, a îndem­nat participanţii la competiţie să fie uniţi atunci când practică sportul şi în activitatea de zi cu zi.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și