materiale-sait

Foto: digitalstrategie.com

 

Termeni şi condiţii de utilizare a materialelor plasate pe site

 

VOCEA.MD (în continuare „Site”) este proprietatea PPS VOCEA POPORULUI

Utilizarea parţială sau integrală a materialelor text/video/foto plasate pe site, al căror deţinător de drept este PPS VOCEA POPORULUI, este permisă numai cu condiţia hyperlink-ului direct şi deschis pentru sistemele de căutare la adresa nemijlocită a materialelor de pe site, cu indicarea numelui autorului materialului respectiv. La reproducerea materialelor nu se admite operarea modificărilor care distorsionează conţinutul materialelor.

Copierea, utilizarea, procesarea şi traducerea textelor în alte limbi fără acordul în scris al redacţiei este interzisă. Utilizarea materialelor site-ului fără acordul redacţiei  atrage după sine răspundere, potrivit Legii „Privind dreptul de autor şi drepturile conexe” a Republicii Moldova.

Dacă există autorizația de preluare a materialelor, în toate cazurile link-ul la sursa primară va fi activ în următoarea formă: www.vocea.md (<a title=»Vocea Poporului – ziar național și portal informațional www.vocea.md» href=»http://vocea.md/» target=»_blank»>www.vocea.md</a>).

Link-ul va fi plasat în imediata apropiere de text (fiind asigurată și vizibilitatea link-ului), la sfârșitul ori la începutul citatului sau materialului preluat, la fel, link-ul respectiv nu poate fi mai mică ca dimensiune în raport cu caracterele textului din resursa care l-a preluat, linkul trebuie să fie lizibil, nefiind admisă culoarea albă a textului pe un fundal alb, dar și culoarea neagră a textului pe un fundal negru.

Link-ul nu va fi încadrat în tag-ul NOINDEX, nu va conține atributul NOFOLLOW, nu va trece prin redirect. Pagina de site nu trebuie sa aibă interdicție de indexare în robots.txt.

În plus, în afară de publicarea linkului, va fi plasat și un text vizibil în care să fie indicat titularul de drepturi al materialului — «Sursă www.vocea.md«, sau «<numele autorului> www.vocea.md»

 

Cu respect,

Redacția publicației „Vocea poporului”

e-mail: portal@vocea.md