15 iunie 2019
Chisinau
Varia

Taurii cu relații amicale, leii țin emoțiile în frâu, iar balanțele cu surprize. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii cu relații amicale, leii țin emoțiile în frâu, iar balanțele cu surprize. Horoscopul săptămânii
Taurii cu relații amicale, leii țin emoțiile în frâu, iar balanțele cu surprize. Horoscopul săptămânii
heftiba.co.uk
De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Săptămâna s-ar putea dovedi a fi o perioadă favora­bilă pentru reconsiderarea valorilor și pentru punerea în practică a teoriei. Încercați să aveți o abordare cu bătaie lungă asupra lucrurilor. Vineri, planurile ți s-ar putea modifica esențial.

Taur

Este timpul perfect pentru a atinge niște scopuri mai vechi. Proiectele începute se vor dovedi a fi de succes. Cel mai important lucru este să dai dovadă de răbdare și calm, or agresivitatea ar putea da peste cap reali­zarea intențiilor. Acum, pentru Taur sunt importante relațiile amicale.

Gemeni

Din câte se pare, a sosit momentul să te consideri un răsfățat al sorții. Acum, și cele mai complicate sarcini ar putea deveni surmontabile pentru voi. Profitați de această perioadă pentru a obține venituri și a vă dez­volta inițiativele personale.

Rac

Soluționarea unor chestiuni insignifiante s-ar putea solda cu un rezultat pozitiv neașteptat. Este de dorit să nu te mai lași pradă emoțiilor și să te axezi deja pe lucruri concrete. Miercuri, ai grijă ca o divergență de opinii să nu degenereze într-o situație de conflict.

Leu

Încearcă să-ți ții emoțiile în frâu. Succesul muncii în echipă va depinde de acțiunile tale. Nu îți asuma un volum de lucru prea mare, dacă este posibil, de ase­menea, ai grijă să nu faci niște promisiuni care ar fi dificil să le onorezi. Acest lucru se referă și la viața per­sonală.

Fecioară

Când îți realizezi ideile, acționează cu fermitate și ra­pid, totuși ai grijă să-ți asiguri susținerea colegilor de serviciu. Nu lăsa bârfele și zvonurile să te afecteze. La sfârșitul săptămânii, evită să îți asumi responsabilitatea. Sâmbătă, ar fi indicat să te ocupi de treburile casnice.

Balanță

Săptămâna promite a fi una eficientă și cu multe sur­prize. Atenția celor din jur îți va face plăcere. Bazea­ză-te pe intuiție. În prezent, aceasta joacă un rol mai important ca oricând în viața ta. Ai grijă să nu ții seama de sfaturile unor persoane străine, pentru că ele nu îți vor fi de folos.

Scorpion

În această săptămână, vei avea șansa să valorifici la maxim posibilitățile de a încheia mai multe treburi im­portante. În această perioadă vei reuși să asiguri co­nexiunea dintre idei și practică, să îți transformi visele în realitate. În zilele de odihnă, e indicat să pui la cale ceva romantic.

Săgetător

Aglomerarea de sarcini la serviciu nu va fi un impedi­ment pentru a-ți manifesta multitudinea de talente în alte domenii ale vieții. Marți, întâlnirile de afaceri vor fi reușite, însă va trebui să acționezi rapid. Pe la mijlocul săptămânii, dificultățile iritante vor începe să cedeze în fața ta.

Capricorn

Ai o atitudine serioasă și conștiincioasă față de muncă, iar acest lucru nu poate trece neobservat. Autoritatea ta va spori, cei din jur vor aștepta ajutorul și sfaturile tale, totuși, încearcă să nu îți pui problemele altora în cârcă. În zilele de odihnă, astrele îți sugerează să rămâi acasă.

Vărsător

Din câte se pare, vă trebui să muncești pe rupte, în schimb, vei vedea rezultatul repede. Este o perioa­dă benefică pentru noi proiecte. Ziua de joi este una bună pentru deplasări în interes de serviciu. În zilele de odihnă, abține-te de la achiziții importante.

Pești

Această săptămână ți-ar putea aduce schimbări în viața profesională. Nu este exclusă o ascensiune rapi­dă în carieră, însă va trebui să acționezi ferm. Planurile și scopurile tale vor avea de trecut proba viabilității. Toate lucrurile începute în ziua de vineri se vor solda cu rezultate bune.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com