18 aprilie 2019
Chisinau
Varia

Taurii calmi, leii triști, iar săgetătorii schimbă viața spre bine. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii calmi, leii triști, iar săgetătorii schimbă viața spre bine. Horoscopul săptămânii
Taurii calmi, leii triști, iar săgetătorii schimbă viața spre bine. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

La serviciu veți reuși să faceți multe, iar succesul vă va încuraja într-atât încât veți decide să vă schimbați calitativ existența. Nu permiteți emoțiilor să vă gu­verneze. Zilele de odihnă vor fi reușite dacă le veți petrece în compania prietenilor.

Taur

Săptămâna va fi marcată de calm și echilibru. Nu este indicat să vă enervați din cauza unor fleacuri. Dacă veți reuși, atunci săptămâna se va dovedi a fi una eficientă. Miercuri, puteți conta pe susținerea prie­tenilor. Joi va fi una dintre cele mai productive zile ale săptămânii.

Gemeni

Dacă ați pus ceva la cale, atunci nu este cazul să renunțați și să vă schimbați deciziile luate. E cea mai benefică perioadă pentru dvs. A doua parte a săptă­mânii este indicat s-o petreceți în sânul familiei. În viața personală vă veți putea bucura de forța sen­timentelor.

Rac

Relaxați-vă și acceptați toate evenimentele așa cum sunt. Nu pare că vă stă în puteri să schimbați ceva acum. Concentrați-vă, iar viteza de reacție vă va ajuta să îndepliniți sarcinile trasate. În week-end ați putea fi copleșit de dorința de a crea.

Leu

Săptămâna este stabilă și armonioasă, totuși marți v-ar putea apuca tristețea. Nu vă lăsați pradă melan­coliei. Joi aveți grijă la tranzacții, dacă acestea sunt propuse de niște parteneri noi. Încercați să nu treceți cu vederea nici cele mai insignifiante detalii.

Fecioară

Începe o perioadă de schimbări lente care vă vor adu­ce spre ceva mai bun. La locul de muncă dați dovadă de precauție. Sunt posibile modificări neprevăzute ale planurilor. În familie veți găsi sensul pentru care merită să vă schimbați, să vă cheltuiți și să trăiți.

Balanță

În această săptămână asigurați-vă o bază sigură și rezistentă pentru a cuceri noi culmi. La serviciu, lăsați pentru altă dată treburile solicitante care necesită soluții complicate ori discuții serioase. Astrele favori­zează întâlnirile amicale, distracțiile.

Scorpion

Începe o perioadă intensă de activitate în domeniul creației și al afacerilor. Faceți uz de hărnicia cu care sunteți înzestrat. Joi s-ar putea să realizezi niște pro­iecte originale. Partenerii de business nu vă vor dez­amăgi. Viața personală vă va aduce satisfacție.

Săgetător

Este un moment benefic pentru a vă schimba viața spre bine. Veți simți un aflux de forțe și vă veți apu­ca de lucru cu mai mult elan. Ați face bine să lăsați vechile probleme în pace. Dacă veți da dovadă de concentrare și răbdare veți putea repurta un succes important.

Capricorn

În această săptămână e mai bine să acordați mai puțin timp celor din jur și să-l dedicați propriei per­soane. Fiți atent la aspectele financiare și când lansați proiecte noi. Vineri ar putea apărea niște conflicte deschise. Sâmbătă încercați să uitați de problemele ce țin de casă.

Vărsător

Este o săptămână reușită pentru a începe proiecte de creație și pentru activitățile fizice. Unul dintre obiectivele principale este consolidarea poziției în breaslă. În viața personală ar putea apărea și niște neînțelegeri. În zilele de odihnă, nu-i exclus, că veți avea parte de multe vizite de tot felul.

Pești

Cei din jur vor lua aminte la opinia dvs., deci nu ratați ocazia de a influența situația, dar aveți grijă să nu spuneți ceva în plus. Ziua de miercuri va necesita concentrare și o atenție mai mare la toate chestiu­nile ce țin de acte. Joi va fi important să dați dovadă de calități de lider.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com