23 august 2019
Chisinau
Social

Spun că vor să rezolve problemele salariaţilor, dar nu de unii singuri

Loading
Social Spun că vor să rezolve problemele salariaţilor, dar nu de unii singuri

Cele mai stringente probleme care afectează salariaţii din ţara noastră au fost ridicate de rep-rezentanţii acestora la o întâlnire avută, zilele trecute, cu premierul Pavel Filip. Discuţiile s-au soldat cu asigurări de deschidere din partea factorilor guvernamentali, dar şi cu invitaţia de a identifica împreună soluţii pentru provocările enunţate.

cnsm-guvern

Sindicatele susţin vectorul euro­pean al ţării, sunt afiliate la toate structurile europene de speciali­tate şi consideră că aceasta este singura soluţie bună pentru atin­gerea nivelului de viaţă pe care şi-l doresc oamenii din ţara noastră, a remarcat Oleg Budza, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindica­telor din Moldova.

„Nivelul de salarizare din ţara noastră nu este satisfăcător. Ştiu că Guvernul depune eforturi, dar sa­lariul minim pe ţară, care este de 1000 de lei, nu a fost majorat din 2014. Noi am cerut ca el să fie adus la nivelul minimului de existenţă, cum procedează ţările vecine, dar noi rămânem în urmă”, a accentuat Oleg Budza.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com