15 iunie 2019
Chisinau
Sport

Spartachiada „Sindindcomservice”, un test la rezistență

Loading
Sport Spartachiada „Sindindcomservice”, un test la rezistență

Cea de-a XIX-a ediţie a Spartachiadei Federației „Sin­dindcomservice” a reunit peste 250 de membri de sin­dicat. Evenimentul a avut loc recent la Campingul de la Vadul lui Vodă. La startul competițiilor a participat şi Oleg Budza, președintele CNSM.

Spartachiada „Sindindcomservice”, un test la rezistență

arhivă personală

Obiectivul evenimentului l-a constituit promovarea mo­dului de viață sănătos în colectivele de muncă, motiva­rea membrilor de sindicat să practice sportul, să propage exercițiile fizice drept mijloc de fortificare a sănătății și de profilaxie a bolilor. Drapelul țării și cel al Federației „Sindind­comservice” au fost arborate de reprezentanții echipelor sportive învingătoare la ediția anului 2018 a spartachiadei: SA „Termoelectrica”, SA „Apă-Canal Chișinău” și ÎM „Parcul Urban de Autobuze”.

Membrii de sindicat au concurat la următoarele probe: volei, minifotbal, tenis de masă, sărituri în lungime, lupta cu odgonul, darts, șah, joc de dame, skandenberg. Echipele care s-au plasat pe locurile I, II și III și învingătorii la pro­be sportive individuale au fost distinși cu cupe, diplome și premii.

La probele de volei, minifotbal, sărituri în lungime, tenis de masă, s-au remarcat echipele de la SA „Termoelectrica”, SA „Apă-Canal Chișinău”, ÎM „Parcul Urban de Autobuze”, ÎM „Regia Transport Electric Chişinău”, ÎM „Autosalubritate”. La probe individuale (șah, jocul de dame femei și bărbați, skandenberg, tenis de masă femei și bărbați) s-au plasat pe locurile I, II și III echipele sportive de la SA „Termoelectrica”, SA „Apă-Canal Chișinău”, ÎM „Parcul Urban de Autobuze”, ÎM „Regia Transport Electric Chişinău”, ÎM „Apă-Canal Căușeni” și ÎM „Apă-Canal” Taraclia”.

La proba mixtă darts, pe locurile I, II și III s-au plasat reprezentanții SA „Termoelectrica”, ÎM „Parcul Urban de Autobuze” și ÎM „Regia Apă-Canal Soroca”.

 

Vasile DOBAN,

vicepreşedinte al Consiliului Federaţiei „Sindindcomservice”

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com