23 august 2019
Chisinau
Social

Sindicatul „Viitorul” și-a trasat planuri mari pentru anul 2018

Loading
Social Sindicatul „Viitorul” și-a trasat planuri mari pentru anul 2018

La început de an, Sindicatul „Viito­rul” a făcut bilanțul activității în anul 2017 și și-a trasat noi obiective pen­tru 2018, în cadrul ședinței plenare a Consiliului sindicatului. Preocupările principale rămân aceleași: majorarea salariilor angajaților, îmbunătățirea condițiilor de muncă și de trai și menținerea unui dialog social con­structiv. De asemenea, 2018 va fi con­sacrat inclusiv recrutării membrilor de sindicat.

viitorul-seminar

În anul curent vor avea loc negocieri noi pentru convenția colectivă ramurală, a menționat Mihail Lașcu, președintele Sindicatului „Viitorul”.

„Desigur, noi, sindicatele, vrem să cerem mai mult, iar reprezentanții guvernului în­cearcă să ne convingă că bani nu sunt și că pot oferi mai puțin. Trebuie de găsit un compromis, dar să nu fie în detrimentul angajaților”, a declarat Mihail Lașcu.

La eveniment a fost prezentă și Elena Belei, secretar de stat în domeniul cercetă­rii din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Și ea a vorbit despre un dialog social constructiv.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com