18 ianuarie 2020
Chisinau
Fără categorie

Sindicaliştii din ramura industriei ușoare s-au întrecut în câteva probe sportive

Loading
Fără categorie Sindicaliştii din ramura industriei ușoare s-au întrecut în câteva probe sportive
Sindicaliştii din ramura industriei ușoare s-au întrecut în câteva probe sportive

 

 

spartachiada-industrie-usoara

Foto: arhivă personală

Pe 21 februarie, în sala de sport a Fabricii de confecţii „Ionel” s-a desfășurat Spar­tachiada de iarnă a Sindi­catului Lucrătorilor din Industria Ușoară. La competițiile sportive organi­zate de acest sindicat au participat echipele de la în­treprinderile: „Ionel” SA, „Zorile” SA, ÎCS „Steaua Reds” SA, ÎCS „Stag” SA, „Artima” SA, „Pielart” SA, „Floare Carpet” SA.

 

Preşedinta Consiliului Sindi­catului Lucrătorilor din Indus­tria Uşoară, Nadejda Rusnac, a relevat, înainte de începerea confruntărilor, că „evenimentul respectiv a fost organizat în sco­pul ameliorării activității spor­tive în colectivele de muncă din cadrul sindicatului de ramură”. Toate echipele participante la competiții au demonstrat o pre­gătire sportivă bună. Spartachia­da s-a desfășurat conform regula­mentului sindicatului.

Totodată, s-a încercat să fie promovat modul de viaţă sănă­tos, propagarea pe larg a culturii fizice și sportului, consolidarea relațiilor de prietenie între mem­brii de sindicat.

Competițiile au fost arbitra­te de Eugen Cucer, președintele Asociației sportive benevole din Republica Moldova, Nona Bonda­renco, arbitru principal, categorie internațională, Victor Țîganenco, arbitru de șah, de joc de dame, categoria națională, Elena Litvi­nova, arbitru de tenis, categoria națională.

Pe primele trepte ale podiu­mului de premiere au urcat ur­mătorii învingători. La proba tenis de masă, pe primul loc s-au clasat Valentina Brihuneţ și Oleg Satin; Nina Salaur, Ion Neagu – locul II. Pe primele poziţii la jocul de dame au fost Nadejda Bujor, Ion Braga locul – I; Olga Nicoa­ră, Ion Axenti – locul II. La proba de şah, cei mai buni au fost Efim Mereşenschi – locul I, Vasili Ba­inac – locul II. Cei mai puternici la proba de baschet, aruncare la coș, au fost Larisa Scutelnic, Vla­dimir Danici – locul I; Ana Cras­nov, Nicon Bereşoi – locul II. La proba de darts, învingătorii au fost Maria Vasiliu, Dumitru Can­ţer – locul I; Elena Babără, Ion Neagu – locul II.

Celor mai buni sportivi le-au fost înmânate diplome de onoare și premii bănești.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com