28 octombrie 2020
Chisinau
Fără categorie

Silvicultorii au mers „La start cu toată familia!”

Loading
Fără categorie Silvicultorii au mers „La start cu toată familia!”
Silvicultorii au mers „La start cu toată familia!”
spartachiada-sindsilva

Foto: arhivă personală

 

În perioada 26-28 mai, la Casa de odihnă „Camping” din ora­şul Vadul lui Vodă a avut loc cea de-a XVII-a ediţie a Spartachia­dei Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură „Sindsilva”. Pe par­cursul a trei zile, salariaţii din silvicultură şi-au încercat pute­rile la volei, minifotbal, tenis de masă, tragerea otgonului, darts şi sărituri în lungime de pe loc. 

 

Potrivit preşedintelui federaţiei, Anatolie Ciobanu, spartachiada s-a or­ganizat cu scopul de a atrage salariaţii din ramură şi familiile lor în practica­rea regulată a culturii fizice şi sportu­lui. Totodată, evenimentul a avut drept scop consolidarea prieteniei dintre salariaţi. În mod tradiţional, sparta­chiada se desfăşoară o dată în an. La competiţii au fost admişi angajaţii care activează în ramură de cel puţin jumă­tate de an.

În afara programului, de la fiecare echipă a participat o familie la proba „La start cu toată familia!”. În urma jurizării, locul I la proba respectivă l-a obţinut  familia Zabulica de la Şol­dăneşti. Pe locul II s-a plasat  familia Barbă de la Călăraşi, iar pe locul III – familia Dichii de la Glodeni.

Echipele care s-au plasat pe primele trei locuri au primit diplome, cupe şi premii băneşti.

În componenţa Consiliului organi­zatoric al Spartachiadei au fost incluşi: Anatolie Ciobanu, preşedintele Fede­raţiei „Sindsilva”, Mihai Paşcovschi, director general adjunct al Agenţiei „Moldsilva”, Valentina Bucatca, şefa secţiei finanţe din cadrul Federaţiei „Sindsilva”, Eric Prosii, preşedintele comitetului sindical ICAS, Oleg Bădă­nău, preşedintele comitetului sindical „Silva-Sud Cahul”, Lilia Aramă,  mem­bră a Comitetului Executiv, preşedin­tele comitetului sindical „Sil-Răzeni”, Vitalie Roşca, membru al Comitetului Executiv, preşedintele comitetului sin­dical „Hînceşti–Silva”.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com