22 ianuarie 2020
Chisinau
Fără categorie

SEȘ a organizat un seminar pentru liderii sindicali din instituţiile de învăţământ superior

Loading
Fără categorie SEȘ a organizat un seminar pentru liderii sindicali din instituţiile de învăţământ superior
SEȘ a organizat un seminar pentru liderii sindicali din instituţiile de învăţământ superior
ses-seminar

Foto: sindicate.md

Sindicatul Educației și Știin-ței (SEȘ) a organizat recent un seminar pentru liderii sindicali din instituţiile de învăţământ superior, în ca­drul căruia au fost discutate o serie de subiecte ce se refe­ră la activitatea din ramură.

 

Astfel, cei prezenți, preşedinţii comitetelor sindicale de la uni-versitățile din țară, au discutat despre rolul Consiliului Rectorilor din Republica Moldova – partener strategic în soluţionarea probleme­lor social-economice ale salariaţi­lor din universităţi.

Totodată, au fost discutate pro­blemele ce vizează autonomia universităților și perspectivele de soluționare a acestora. De aseme­nea, participanții la seminar au mai abordat și subiectul ce se re-feră la prevederile Codului edu-cației.

Sindicatul Educaţiei şi Ştiinţei este membru al Confederaţiei Na­ţionale a Sindicatelor din Moldova şi întruneşte în rândurile sale pes­te 100 de mii de membri. În 1997, SEȘ a aderat la Internaţionala Educaţiei, organizaţie care repre­zintă vocea a peste 38 de milioane de pedagogi din întreaga lume.

 

Departamentul Informațional al CNSM

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com