19 octombrie 2018
Chisinau
Social

Semănătorii de lumină au consemnat Ziua profesională

Loading
Social Semănătorii de lumină au consemnat Ziua profesională
Semănătorii de lumină au consemnat Ziua profesională
portage.es

Orice meserie este importantă, însă există o profesie fără de care nici o societate nu poate evolua, nu își poate imagina că ar putea fi. A fi dascăl întotdeauna a fost ono­rabil și dificil în același timp. A fi dascăl astăzi înseamnă o respon­sabilitate enormă și o muncă grea, de salahor. La noi, pe lângă toate astea, se mai adaugă și sacrificiile pe care le fac pedagogii, muncind acasă, alături de cei dragi.

Flori, diplome și urări de sănătate. Astfel au consemnat profesorii ziua lor profesio­nală, care este sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. Manifestări prilejui­te de această zi au avut loc pe parcursul săptămânii curente în mai multe localități din țară. Startul a fost dat la Chișinău, unde lucrători din învățământ au participat la o ceremonie organizată de către Direcția generală educație, cultură, tineret și sport din capitală la Teatrul Național „Mihai Emi­nescu”.

 

A fi profesor este o vocație

Evenimentul a fost deschis de către șefa direcției municipale de resort, Rodica Guțu, care a spus că a fi profesor este o vocație, iar sărbătoarea îi aduce aminte de momentele frumoase pe care le-a avut cu elevii.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și