20 ianuarie 2019
Chisinau
Varia

Scorpionii cuceresc noi culmi, fecioarelele muncesc intens, iar balanțele se bucură de viață. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Scorpionii cuceresc noi culmi, fecioarelele muncesc intens, iar balanțele se bucură de viață. Horoscopul săptămânii
Scorpionii cuceresc noi culmi, fecioarelele muncesc intens, iar balanțele se bucură de viață. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

În această săptămână ar merita să puneți în funcțiune toată diplomația pentru a evita o ceartă serioasă. La lo­cul de muncă, străduiți-vă să vă încadrați în programul obișnuit, nu vă asumați suprasarcini, or acest lucru v-ar putea submina sănătatea și deteriora relația cu alesul inimii.

Taur

Este indicat să planificați în mod clar treburile pentru această săptămână, în caz contrar ea va deveni cam haotică. Începând de miercuri, e posibil să obțineți niște informații prețioase pentru dvs. de la o sursă absolut neașteptată. Ziua de duminică este una bună pentru a încheia treburile casnice.

Gemeni

Evoluția evenimentelor va depinde în mare măsură de viziunea dvs. asupra problemei, nu vă permiteți să fiți pesimist. De altfel, nici motive pentru pesimism nu prea vor fi. Acum, sunteți capabil să răsturnați munți. Crește autoritatea dvs. și influența asupra celor din jur. În această perioadă, toate inițiativele se vor încununa de succes.

Rac

Este timpul să vă testați la modul serios calitățile di­plomatice, totul va depinde de cât de repede vă veți transforma adversarii în aliați. Vă așteaptă succesul și o oferta favorabilă în sfera profesională. O întâmplare vă poate oferi șansa să deveniți mai fericit, încercați să nu o ratați.

Leu

Nu irosiți timpul pentru a clădi castele în Spania. Mult mai util ar fi să aveți grijă de lucruri pământești. Fiți atent la detalii și analizați ceea ce se întâmplă. În a doua jumătate a săptămânii s-ar putea să vă fie încredințată o activitate complexă și responsabilă, de altfel, vă veți descurca cu ea.

Fecioară

Munca intensă de la începutul săptămânii ar putea să vă consume forțele, totuși perspectivele financiare vor deveni mai clare și mai plăcute pentru dvs., compen­sând astfel toate greutățile. Joi, este indicat să vă faceți timp pentru odihnă. Sâmbătă puteți face ceea ce v-ați promis demult.

Balanță

A venit timpul să vă bucurați din plin de viață și să valorificați abil posibilitățile apărute. Este o săptămâ­nă potrivită pentru schimbări. Ziua de marți este una benefică pentru interviuri și negocieri. Weekend-ul este momentul excelent pentru a comunica cu rudele și copiii.

Scorpion

În această săptămână, sunteți capabil să cuceriți noi culmi. Sprijinul prietenilor sau al cunoscuților se va do­vedi a fi foarte important pentru dvs. Miercuri, ați putea obține ușor acordul superiorilor. Concentrați-vă asupra muncii, aceasta vă va aduce satisfacție și profit.

Săgetător

În prima jumătate a săptămânii sunt posibile mai multe contacte: întâlniri, călătorii în interes de afaceri și alte griji. Joi, vă veți pomeni că sunteți înzestrat cu darul de a face persoanele sa-și schimbe părerea și veți putea atinge ușor scopul scontat. Weekend-ul vă oferă ocazia să schimbați anturajul.

Capricorn

Mulți reprezentanți ai acestei zodii vor trebui să se des­curce cu niște problemele mai vechi și să-și construias­că altfel relațiile cu cei din jur. În această săptămână vor fi oportune reflecțiile despre locul pe care-l ocupați în această lume, totuși nu uitați lucrurile esențiale.

Vărsător

În această săptămână, merită să acordați atenție sem­nelor. Totuși, numai dvs. veți fi în stare să descifrați ce vă sugerează acestea – vă avertizează despre un pericol sau vă atenționează despre un eventual concurs fericit de împrejurări. În zilele de joi și vineri este indicat să vă abțineți de la acțiuni hazardate.

Pești

Munca vă va solicita prea mult efort, de aceea e mai bine să decideți din start ce volum veți reuși într-adevăr să îndepliniți. Nu vă axați pe probleme mărunte și pe discuții fără rost. În cazul dvs. această săptămână este perioada perfectă pentru  comunicarea cu prietenii și pentru petreceri.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com