16 februarie 2019
Chisinau
Varia

Scorpionii au succes financiar, gemenii cu viziuni pozitive iar taurii se relaxează. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Scorpionii au succes financiar, gemenii cu viziuni pozitive iar taurii se relaxează. Horoscopul săptămânii
Scorpionii au succes financiar, gemenii cu viziuni pozitive iar taurii se relaxează. Horoscopul săptămânii
pinimg.com

 

Berbec

Nu forțați lucrurile și atunci răbdarea dvs. va fi răsplătită. Marți, persoanele apropiate vor avea nevoie de sprijinul dvs., ascultați-le, dar nu încercați să rezolvați toate pro­blemele pentru ei. În zilele de miercuri și joi e important să vă concentrați asupra muncii.

Taur

Sentimentul de tensiune va începe treptat să dispară, totul va deveni mai ușor și mai simplu, dar acest lucru nu înseamnă că e timpul să vă relaxați. Încercați să fiți in­sistent și exigent, dar nu provocați situații de conflict. Nu este cazul să transformați adierea de vânt într-o furtună.

Gemeni

O viziune pozitivă asupra vieții va deschide noi oportunități pentru dvs. Ideile originale din domeniul afacerilor vă vor asigura succes și profit. Riscați, realizați-vă planurile, acceptați soluții ieșite din tipare. Veți reuși în toate. În relațiile amoroase străduiți-vă să mențineți egalitatea.

Rac

Această săptămână este o perioadă favorabilă pentru re­înnoiri în multe domenii ale vieții. Cu toate acestea, nu ar merita să vă faceți planuri grandioase, mai bine ocupați-vă de treburile cotidiene. În zilele de joi și vineri veți reuși să demonstrați un nivel înalt de profesionalism.

Leu

Apatia și lenea nu duc nicăieri. Veți putea obține succes doar prin muncă. Marți, nu ar fi de dorit să vă lansați în certuri și conflicte, în această zi este mai bine să fiți tole­rant la atacurile răuvoitorilor. Duminică, odihniți-vă mai departe de casă, ar fi bine să schimbați anturajul.

Fecioară

Trebuie să fiți mai atent cu persoanele apropiate. Observațiile critice pe care le faceți la adresa lor ar putea să-i jignească, iar totul s-ar putea lăsa cu o ceartă se­rioasă. Miercuri, nu vă implicați în chestii hazardante. E posibil să apară idei noi, dar nu toate vor fi realiste. Ziua cea mai favorabilă este vineri.

Balanță

Astrele vă recomandă să dedicați începutul săptămânii soluționării unor probleme mai vechi. Or, ele nu mai pot fi amânate. Ofertele de care veți avea parte se vor dovedi a fi destul de interesante, iar contractele – avantajoase. Vineri, există un risc sporit de conflicte la locul de mun­că.

Scorpion

Ziua de luni ar fi bine să o consacrați soluționării proble­melor de familie, acordați mai multă atenție copiilor. În mijlocul săptămânii veți avea parte de succes financiar. Străduiți-vă să evitați suprasolicitarea la locul de muncă, multitudinea de sarcini nu numai că vă va lipsi de bucu­riile vieții, dar vă poate afecta sănătatea.

Săgetător

În această săptămână ar trebui să acordați atenție per­soanelor care vă înconjoară, relațiilor cu partenerii, pri­etenii, rudele. Cel mai probabil, nu veți reuși să dedicați suficient timp afacerilor din cauza că veți fi preocupat de problemele personale. Există pericolul de a vă supraes­tima puterile.

Capricorn

Această săptămână ar putea aduce tendințe pozitive în mai multe chestiuni. Însă planurile și intențiile dvs. trebu­ie păstrate în secret, dacă sunteți interesat de realizarea lor. Miercuri, nu vă lansați în conflict și nu inițiați dispute deșarte din cauza unor fleacuri. Sâmbătă, străduiți-vă să mergeți în musafirie.

Vărsător

Concentrați-vă la maxim pe activitățile desfășurate la moment. Mai bine să faceți un singur lucru, dar bine. Marți, nu vă grăbiți să luați decizii. În weekend, străduiți-vă să corelați dorințele dvs. cu dorințele celor apropiați și să alegeți o cale potrivită pentru toți.

Pești

Această perioadă s-ar putea dovedi a fi una plină de chestii întâmplătoare. La locul de muncă, veți fi nevoit să vă bazați numai pe forțele și pe capacitățile proprii. S-ar putea dovedi că partenerii dvs., de fapt, nu sunt deloc de încredere. În a doua jumătate a săptămânii, este posibilă o întâlnire informală.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com