24 august 2019
Chisinau
Sanatate

Sanatoriul „Nufărul Alb”, un izvor de întremare și fortificare

Loading
Sanatate Sanatoriul „Nufărul Alb”, un izvor de întremare și fortificare
Sanatoriul „Nufărul Alb”, un izvor de întremare și fortificare
Vocea poporului

La Staţiunea balneoclimaterică „Nufărul Alb” din oraşul Cahul vin să-şi întremeze sănătatea anual peste nouă mii de oameni. În 2017, numărul pacienţilor care au urmat tratament la staţiu­ne a fost cu 20 la sută mai mare decât în anul 2016.

Calitatea înaltă a serviciilor, preţul atrac­tiv şi atitudinea binevoitoare a personalului din instituţie atrag la „Nufărul Alb” nu doar pacienţi din Republica Moldova, dar şi din alte 17 state, inclusiv România, Rusia, Bela­rus, Italia, Israel, Turcia, SUA. În sanatoriu se tratează boli ale sistemului nervos central şi periferic, ale aparatului locomotor, apa­ratului cardiovascular, ale tractului digestiv, afecţiuni ginecologice, boli de piele.

Două premii de stat pentru calitatea serviciilor, premiile „Mercuriu” şi „Marca comercială a anului”, precum şi multe alte distincții constituie încă o dovadă că pa­cienţii care păşesc pragul „Nufărului Alb” sunt trataţi cu grijă şi respect.

La amiază, salina de la „Nufărul Alb” este arhiplină. Copii, adulți, persoane în etate, toţi se adună să respire în condiţii de microclimat al peşterilor ori al minelor de sare.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com