16 februarie 2019
Chisinau
Varia

Săgetătorii încrezuți în sine, racii cu viziuni largi iar vărsătorii răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Săgetătorii încrezuți în sine, racii cu viziuni largi iar vărsătorii răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
Săgetătorii încrezuți în sine, racii cu viziuni largi iar vărsătorii răstoarnă munți. Horoscopul săptămânii
michalmrozek.com

 

Berbec

Săptămâna aceasta străduiți-vă să vă înfrânați dorința de a oferi comentarii critice. Luni și marți veți reuși să produceți o impresie favorabilă asupra partenerilor. Joi, vă așteaptă o încercare, dar veți depăși dificultățile. Duminică luați un respiro.

Taur

Binele se va manifesta pe neobservate: întâlniri cu prietenii, oportunități noi la serviciu, practicarea sportului. Fiți activ în viața profesională, nu așteptați până când cineva își va atribui realizările dvs. Joi, nu vă certați de la fleacuri.

Gemeni

În această săptămână, veți fi capabil, cu efort minim, să vă schimbați viața spre bine, atât cea personală, cât și cea profesională. Acesta este momentul când visele devin realitate. Veți putea pune bazele pen­tru realizări noi. Nu vă temeți să ieșiți din zona de confort.

Rac

Săptămâna aceasta este o perioadă potrivită pentru viziuni largi asupra vieții. Sinceritatea și generozi­tatea vă vor aduce succes. Motto-ul zilei de vineri: “Calm și numai calm”. Duminică, ar fi mai bine să vă abțineți de la activism exagerat.

Leu

În această săptămână, identificați ce e mai impor­tant, stabiliți obiectivul și îl veți putea realiza. Există șansa să finalizați cu succes o chestiune, care v-a preocupat mult timp. Persoanele apropiate vor ma­nifesta grijă, ajutorul lor îl veți simți în toate.

Fecioară

Pentru a nu complica lucrurile la serviciu, nu încercați să pasați altora obligațiile dvs. Miercuri, capacitatea de a găsi limbă comună cu persoane diferite vă va aduce succes și profit. Ziua de sâmbătă s-ar putea dovedi una potrivită pentru avansare.

Balanță

Se apropie o perioadă interesantă, plină de diverse evenimente. De lucru aveți berechet, aici existând loc și pentru creativitate, și pentru realizarea ideilor noi și celor vechi. Rezultatele vor fi direct proporționale cu efortul, inspirația și implicarea.

Scorpion

La serviciu ar fi bine să vă ocupaţi de nişte direcții noi, dar evitați soluțiile radicale, or tot ce e nou tre­buie edificat treptat. În sfera profesională și în viața personală aveți parte de o perioadă destul de con­fortabilă. În weekend nu stați acasă, ci mergeți la o petrecere dată de prieteni.

Săgetător

Dvs. nu trebuie să dovediți nimic nimănui, iar principalul lucru este încrederea în sine. Miercuri, consacrați timpul familiei. Cu cât mai multă căldură veți oferi, cu atât mai mult veți primi în schimb. La sfârșitul săptămânii veți reuși ușor să vă remediați situația financiară.

Capricorn

Astrele vă sugerează să nu pălăvrăgiți prea mult, mai ales despre lucruri personale. Mai bine ascultați mai mult, în caz contrar ați putea scăpa niște informații importante legate de viitorul apropiat. Capacitatea dvs. de lucru îi va uimi pe toți cei din jur.

Vărsător

În această săptămână puteți răsturna și munți, iar orice dificultate vă va da un imbold spre dezvoltare. Zilele de marți și joi sunt potrivite pentru contrac­te și tranzacții. Vineri, ar putea avea loc evenimente importante în viața de familie. Duminică, e mai bine să nu vă agitați.

Pești

Puteți obține succese mari în realizarea sarcinilor, dar evitați graba, acționați dacă nu neapărat conform unui plan pus la punct din timp, atunci cel puțin în mod consecvent. Cunoștințele noi ar putea juca un rol important în viața dvs.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com