27 mai 2019
Chisinau
Varia

Săgetătorii cu dispoziție bună, berbecii cu succes asigurat, iar capricornii stresați. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Săgetătorii cu dispoziție bună, berbecii cu succes asigurat, iar capricornii stresați. Horoscopul săptămânii
Săgetătorii cu dispoziție bună, berbecii cu succes asigurat, iar capricornii stresați. Horoscopul săptămânii
gadesphotography.co
De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Fiți pregătit de o săptămână consistentă și tensionată. Succesul va fi asigurat de un aliaj dintre simțul practic și ambiția rezonabilă. Trebu­ie să vă concentrați pe ceea ce este esențial și să nu pierdeți timpul cu lucruri insignifiante. Evitați să faceți cheltuieli în plus.

Taur

Nu vă suprasolicitați muncind peste program. Încercați să vă dirijați starea emoțională ca aceasta să nu devină destructivă pentru cei din jur. E tocmai timpul pentru a face anumite totaluri și de a soluționa niște probleme mai vechi.

Gemeni

Va fi o săptămână reușită în toate domeniile. Nu veți mai fi rezervat față de sine și de succesele dvs., nu veți mai avea dubii că cineva are nevoie de dvs. și vă iubește. Veți genera idei creative, care vă vor aduce succes. Dedicați ziua de duminică elaborării unor planuri pentru viitorul apropiat.

Rac

Aveți mai multă grijă când lansați idei ieșite din tipare. Joi va fi una dintre cele mai reușite zile ale săptămânii. Încercați să nu le căutați nod în papură celor din jur. Abandonați regulile inutile și faceți loc pentru un pic de haos pozitiv în viața dvs..

Leu

La locul de muncă sunt posibile niște schimbări favorabile. Fiți cum­pătat când luați decizii, nu vă grăbiți să vă agățați de ceea ce este mai accesibil. Acest lucru se referă la cumpărături, decizii ce țin de afaceri, dar și la relațiile cu oamenii. Ocupați-vă de propria persoană.

Fecioară

Este o săptămână excelentă pentru munca intelectuală, deplasări în interes de serviciu și călătorii. Nu vă fie frică să începeți lucruri și sarcini noi, totuși cântăriți-vă puterile ca să nu vă pomeniți joi într-o stare de epuizare. În zilele de odihnă evitați agitația exagerată.

Balanță

Este necesar să vă ridicați nivelul profesional și să acumulați cunoștințe noi. Fiți pregătit pentru schimbările de la locul de muncă. Chiar dacă sunteți o persoană generoasă și marcată de sentimentul de datorie totuși încercați să păstrați pentru sine banii câștigați.

Scorpion

Astrele nu vă promit dificultăți și stresuri, relațiile dvs. cu Providența vor începe să se amelioreze vizibil. Marți e mai bine să vă ocupați de treburile cotidiene, iar joi evitați să luați decizii pripite. Profitați de această săptămână pentru a începe niște treburi mai complexe.

Săgetător

Toată săptămâna veți avea parte de o dispoziție bună și toate schim­bările vor fi spre bine. Doar aveți grijă să nu vă agitați, acționați con­secutiv în orice tip de activitate pentru a evita confuziile. Sâmbătă e bine totuși să optați pentru modul activ de odihnă.

Capricorn

A început o perioadă mai anostă, marcată de muncă. Va trebui doar să executați sarcinile. Nu uitați să încheiați și treburile mai vechi care s-au acumulat între timp. Vineri nu lăsați pentru altă dată ceea ce ați preconizat pentru această zi. Spre sfârșitul săptămânii ați putea avea parte de oferte avantajoase.

Vărsător

Din cauza unor circumstanțe noi, va trebui să modificați planurile pe care le-ați gândit mult timp și care, în sfârșit, s-au realizat. Nu încercați să soluționați dintr-o lovitură problemele proprii și cele ale altor persoane, or veți ajunge să fiți sleit de puteri spre sfârșitul săp­tămânii.

Pești

E cazul să reflectați mai întâi înainte de a întreprinde ceva în această săptămână. Nu vă apucați de mai multe treburi o dată, or e mai con­venabil să alegeți una și să vă canalizați eforturile într-acolo. Mier­curi sunt posibile niște schimbări pozitive la locul de muncă. Ziua de sâmbătă e indicat s-o dedicați odihnei pasive.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com