20 martie 2019
Chisinau
Varia

Racii mafifestă talente, leii nerăbdători iar balanțele cuceresc noi înălțimi. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii mafifestă talente, leii nerăbdători iar balanțele cuceresc noi înălțimi. Horoscopul săptămânii
Racii mafifestă talente, leii nerăbdători iar balanțele cuceresc noi înălțimi. Horoscopul săptămânii
julianbialowas.com

De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

O săptămână aproape perfectă pentru realizarea unor planuri serioase în domeniul profesional. Ideile deosebit de interesante ar putea să vă viziteze mier­curi și vineri. În această săptămână, veți fi capabili să răsturnați munți, în special, în treburile casnice.

Taur

Este indicat să vă revizuiți stilul de comportament, eventual, să vă schimbați imaginea. Este o perioadă nu tocmai favorabilă pentru a face achiziții impor­tante. Ziua de joi este una dintre cele mai produc­tive, când s-ar putea face mult mai mult decât era planificat.

Gemeni

În această săptămână, vă așteaptă surprize plăcute. Străduiți-vă să soluționați chestiunile importante în prima jumătate a săptămânii. Este o perioadă în care veți reuși să vă descurcați cu multe treburi rapid. Dedicați week-end-ul odihnei și analizei afacerilor.

Rac

Veți avea posibilitatea să vă manifestați talentele și să fiți apreciat de către superiori. Ziua de luni poa­te fi asociată cu lucruri noi. Miercuri, în ciuda unor discrepanțe mici, nu dați înapoi de la cele planificate și toate problemele se vor rezolva.

Leu

Veți fi activ în această săptămână, dar nerăbdător și grăbit. Tonusul general va crește și dispoziția se va îmbunătăți. Joi, vă veți descurca minunat cu gră­mada de probleme. Ziua de vineri v-ar putea aduce o libertate de acțiune, dar veți regreta aceasta mai târziu.

Fecioară

Această săptămână v-ar putea asigura succesul și profitul. La locul de muncă, ar fi de dorit să dați do­vadă de inițiativă, dar nu încercați să-i învățați pe toți cum să trăiască. Implicați-vă în soluționarea problemelor de familie. Ziua de marți este una de mare răspundere.

Balanță

Creați-vă, în această săptămână, o bază solidă și fia­bilă pentru a cuceri noi înălțimi. Imersiunea în mun­că ar trebui să fie confortabilă și să nu aducă tulbu­rări psihice. Către vineri, nevoile și grijile se vor sfârși și vă veți putea odihni cu un simț de împlinire.

Scorpion

La începutul săptămânii, trebuie să vă păstrați echi­librul și calmul, să nu admiteți foiala și graba în afa­ceri. Ziua de vineri, dimpotrivă, va necesita concen­trare maximă, nu va tolera derută și îndoială. Sunteți plin de energie, deci acționați și veți reuși.

Săgetător

În această săptămână, veți fi nevoit să vă bazați doar pe propriile forțe. Schimbările care se vor produce vor fi spre bine. Dacă veți fi responsabil, veți putea avansa în carieră. Vineri și sâmbătă, fiți pregătit să dați o mână de ajutor celor apropiați.

Capricorn

Este indicat ca în această săptămână să acordați mai puțin timp celor din jur și să dedicați mai mult propriei persoane. Marți sau miercuri este posibilă o călătorie de afaceri. Vineri, evitați conflictele des­chise și tendințele de a vă răzbuna. Sâmbătă, faceți un respiro.

Vărsător

Ar putea apărea atâtea interese multilaterale, încât acasă veți deveni un oaspete rar. Este o săptămâ­nă bună pentru creație, activitate fizică și apărarea drepturilor sale. Unul dintre obiectivele principale acum este de a vă consolida poziția în profesie.

Pești

Pentru a nu pierde din ritm, străduiți-vă să analizați la modul critic propunerile primite. Este imposibil să le reușiți pe toate, de aceea e important să scoateți în evidență aspectul esențial. Marți, e mai indicat să nu abordați probleme financiare. Joi, va fi important să vă manifestați calitățile de lider.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com