27 mai 2019
Chisinau
Varia

Racii fără griji, leii autocritici iar vărsătorii norocoși. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii fără griji, leii autocritici iar vărsătorii norocoși. Horoscopul săptămânii
Racii fără griji, leii autocritici iar vărsătorii norocoși. Horoscopul săptămânii
photography.cathalmb.com
De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Situația din sfera profesională este una bună pentru avansarea în carieră, dar străduiți-vă să stabiliți obiective reale pentru a evita iluziile și dezamăgirile. Multe lucruri vor fi influențate de dispoziția dvs. și de capacitatea de a accepta situația așa cum este.

Taur

Străduiți-vă să rezolvați sarcinile care vă stau în puteri și nu vă asumați toată responsabilitatea. Zilele de marți și miercuri vor fi reușite pentru întrevederi de afaceri și negocieri. Săptămâna este favorabilă pentru a stabili contacte de prietenie cu persoane utile.

Gemeni

Această săptămână vă va oferi o multitudine de posibilități dintre cele mai variate. Munca vă va solici­ta cea mai mare parte a timpului, dar va fi interesantă, reușită și profitabilă. Și în viața personală lucrurile se vor aranja destul de romantic.

Rac

Simțul practic și cumpătarea sunt calitățile care vă vor asigura succesul. Nu vă faceți griji din cauza problemelor minore. Tendința dvs. de a face totul rapid este demnă de laudă, dar nu uitați că cel mai rapid mod de rezolvare a problemei nu neapărat este  și cel mai bun.

Leu

Autocritica, precum și exigența față de sine și de ceilalți vă vor permite să faceți minuni în munca dvs., dar tot­odată vă pot deteriora  relațiile. În prima jumătate a săptămânii, fiți precaut la contacte. Dați dovadă de înțelepciune, evitați cheltuielile nechibzuite.

Fecioară

Nu renunțați la ajutorul oferit de alții, or forțele și posibilitățile dvs. nu sunt nelimitate. Vineri, fiți atent și precaut, caci există pericolul de a deveni victimă a unei înșelăciuni. Străduiți-vă să nu oferiți motive pentru ge­lozie și certuri cu persoanele apropiate

Balanță

În această săptămână, momentele tensionante se vor aplana, se va ameliora înțelegerea reciprocă cu lumea din jur. Este o perioadă favorabilă pentru inițierea de proiecte noi, fiți precaut cu oamenii din jur, deoarece bunătatea dvs. vă poate juca festa.

Scorpion

Situația creată în această săptămână vă va ajuta să depășiți neînțelegerile. Veți putea încheia cu succes tre­burile importante și veți obține un profit. Ziua de mier­curi este potrivită pentru realizarea celor concepute. În weekend, vă așteaptă întâlniri cu prietenii.

Săgetător

În această săptămână schimbările sunt inevitabile, atât cele ce țin de regimul de lucru, cât și cele ce țin de sti­lul de viață. Din cauza tendinței de a nega totul și a încăpățânării, ar putea să vi se ducă faima de persoană cam dezagreabilă, deci fiți mai bun și mai drăguț.

Capricorn

Luni și joi sunt posibile întrevederi de afaceri care vor fi constructive și vor deschide perspective bune. Totuși trebuie să fiți onest, să nu făgăduiți marea și sarea. Re­zultatele vor depinde în mare măsură de hărnicia și ca­pacitatea dvs. de a analiza situația.

Vărsător

Prima jumătate a săptămânii este favorabilă pentru inițierea unor contacte interesante. La serviciu veți obține beneficii grație colaborării cu oamenii. La mijlo­cul săptămânii, nu vă afișați planurile, acționați în secret și atunci norocul va fi de partea dvs.

Pești

Pentru a vă atinge obiectivul va fi nevoie să vă sacrificați timpul liber și planurile. Dar trebuie să vă consoleze faptul că în tot ceea ce faceți veți avea succes și profit. Vineri, este mai bine să fiți onest și deschis în domeniul afacerilor pentru a evita problemele.

Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com