1 aprilie 2020
Chisinau
Fără categorie

Primii colindători au fost la CNSM

Loading
Fără categorie Primii colindători au fost la CNSM
Primii colindători au fost la CNSM

copii-brindusa

 

Confederația Națională a Sin­dicatelor din Moldova a primit primii colindători. Și nu au fost oricine, ci copii talentați de la Centrul de plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hâncești. Aceștia au venit însoțiți de întreg colectivul centrului.

 

Micii colindători nu și-au înce­put întâmplător colindatul de la Confederația Națională a Sindi­catelor din Moldova. Centrul de plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hâncești se află sub tutela CNSM.

Colindătorii au prezentat un program de colinde și poezii lega­te de sărbătorile de iarnă, mem-

brii Comitetului Confederal mulțumindu-le și oferindu-le daruri, precum e obiceiul din moși-strămoși.

„Simțim în aer o vibrație pozi­tivă. Sunteți primii care ne-ați fe­licitat cu ocazia sărbătorilor care se apropie”, a spus emoționat Oleg Budza, președintele CNSM, răsplătind copiii conform tra-dițiilor.

„Aduc urări de bine colectivu­lui CNSM. În aceste zile frumoa­se, când suntem în așteptarea sărbătorilor de iarnă, când spi­ritul Crăciunului ne luminează sufletele, vă urăm multă sănăta­te, noi împliniri și sărbători fru­moase”, a menționat, la rândul său, Larisa Dragomir, directoa-rea Centrului de plasament tem­porar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hân-cești.

În afară de programul artis­tic prezentat, copiii le-au dăruit membrilor Comitetului Confede­ral câte o mănușă simbolică.

Centrul de plasament tempo­rar pentru copiii în situație de risc „Brândușa” a primit anterior, din partea sindicaliștilor, cărți, rechi­zite școlare, jucării și dulciuri.

Aflați în ospeție la Casa Sindicatelor, copiii talentați de la Centrul de plasament „Brândușa” au prezentat un pro­gram de colinde și poezii legate de sărbătorile de iarnă, iar membrii Comitetului Confederal în semn de mulțumire le-a oferit daruri, precum e obiceiul din moși-strămoși.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com