21 ianuarie 2020
Chisinau
Fără categorie

Premieră absolută pentru tenisul moldovenesc

Loading
Fără categorie Premieră absolută pentru tenisul moldovenesc
Premieră absolută pentru tenisul moldovenesc
albot

Foto: sporter.md

 

Radu Albot a devenit primul tenisman din țara noastră care s-a calificat direct pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem. Albot va juca în primul tur la US Open, după ce Juan Monaco s-a retras din competiție.

 

Pentru a ajunge direct pe tabloul principal la US Open, în competiția de simplu, Radu Albot avea nevoie ca doi tenismeni cotați mai bine ca el să se retragă din competiție. După ce inițial Julien Benneteau a anunțat că nu va juca la ultimul turneu de Mare Șlem din acest an, în urmă cu câteva zile, Juan Monaco a suferit o intervenție chirurgicală. Argentinianul a confir­mat ulterior că se retrage de la New York, astfel că locul său a fost luat de către Radu Albot.

Cu două săptămâni înainte de a începe US Open, Radu Albot a ratat șansa de a câștiga al treilea turneu Challenger din carieră. Albot a pierdut finala competiției de la Praga, dotată cu premii totale în valoare de 42 de mii 500 de euro. Tenismanul nostru a fost învins de către brazilianul Rogerio Dutra Da Silva, numărul 288 ATP. Sud-americanul s-a impus în trei se­turi, scor 6-2 6-7 6-4.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com