28 februarie 2020
Chisinau
Fără categorie

O sală de tip european a fost inaugurată la Institutul Muncii

Loading
Fără categorie O sală de tip european a fost inaugurată la Institutul Muncii
O sală de tip european a fost inaugurată la Institutul Muncii

IM-sala

 

La Institutul Muncii al CNSM, zilele acestea a fost inaugurată solemn noua  sală de conferin­ţe, care are un echipa­ment nou, performant, un design inedit, la standarde europene.

 

Panglica a fost tăiată de Oleg Budza, preşedintele CNSM, şi Sergiu Stanciu, director gene­ral al Institutului Muncii. Deschiderea oficială a avut loc în contextul începu­tului noului an de studii.

„Acest proiect este foarte important pentru sindicate, a menţionat preşe­dintele CNSM. Ne bucură faptul și este important important că implementarea lui s-a reuşit într-un timp record, ceea ce nu va afecta anul de studii. Acum avem posibilitatea să ne întâlnim aici şi cu partenerii noştri sociali. Deseori, instituţia este gazdă a unor conferinţe internaționale, pentru aceasta existând anumite cerinţe. Este o sală polivalen­tă, multifuncţională, care prestează servicii de calitate. Ne bucurăm când vin colegi din Belgia, România, Rusia şi suntem apreciaţi că avem o bază bună. Noi, sindicatele, împreună cu Institutul Muncii, investim în oameni”, a conchis Oleg Budza.

Directorul general al Institutului Muncii, Sergiu Stanciu, a menţionat că această sală corespunde tuturor ce­rinţelor, având aer condiţionat, scaune capitonate, mese mobile, care în orice clipă pot fi remodelate conform acti­vităţii. Însăşi culoarea verde oliv, care mai este şi culoare eco, transformă sala într-un spaţiu de o ambianţă ecologic protectivă, pură.

Cu un cuvânt de salut a venit antreprenorul principal şi executantul proiectului, Alexandru Calaraşi, care a menţionat că se mândreşte cu ceea ce s-a făcut, dânsul a dat asigurări că lucrările sunt de calitate. Sonorizarea, aer condiţionat, sistemul de alarmă incendiu etc.

Capacitatea sălii este de 200 de locuri. Activitatea de instruire şi de formare sindicală a Institutului Muncii este desfăşurată în conformi­tate cu Concepţia educaţiei sindicale şi orientată spre îndeplinirea politicilor şi Strategiei Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova pentru anii 2012-2017. La capitolul „Realocarea resurselor umane şi formarea acesto­ra”, documentul stipulează realizarea activităţilor în vederea consolidării mişcării sindicale din ţară şi formării unui efectiv cu convingeri sindicale fer­me, poziţie activă şi motivaţie puterni­că de apartenenţă la sindicat.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com