18 ianuarie 2020
Chisinau
Sport

O legendă a fotbalului vrea să devină preşedinte al FIFA

Loading
Sport O legendă a fotbalului vrea să devină preşedinte al FIFA
O legendă a fotbalului vrea să devină preşedinte al FIFA
maradona

Foto: thenet.ng

Diego Maradona vrea să de­vină preşedinte al FIFA. El a anunţat că îşi va înainta candidatura la următoare­le alegeri, criticându-l din nou pe Sepp Blatter.

 

Legenda vie a fotbalului mon­dial, Diego Armando Maradona va candida la funcţia de preşedin­te al FIFA, după ce elveţianul Jo­seph Blatter şi-a anunţat demisia la începutul acestei luni.

“Dacă nu aveam să cred în şan­se, nu aș fi acceptat această pro­vocare. Lumea fotbalului știe că în cadrul FIFA există anarhie to­tală. El nu știe absolut nimic. De aceea este timpul pentru o schim­bare”, a spus Maradona.

Maradona este a treia persoană care îşi anunţă candidatura pen­tru preşedinţia FIFA, după fostul internaţional brazilian, Zico şi preşedintele Federaţiei Liberiene de Fotbal, Musa Bility.

Joseph Blatter a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din funcţia de preşedinte al FIFA, la câteva zile după ce a fost reales pentru a cincea oară.

Şedinţa extraordinară a Comi­tetului Executiv al FIFA va avea loc la 20 iulie, la Zurich. Atunci se va stabili data la care vor avea loc viitoarele alegeri.

FIFA se confruntă cu un scan­dal de corupţie, după ce justiţia americană a pus sub acuzare 14 persoane.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com