20 martie 2019
Chisinau
Varia

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Loading
Varia Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
unsplash.com

Stimate doamne și domnișoare,

 

Ziua de 8 Martie îmi ofe­ră prilejul potrivit pentru a vă spune cât de mult însemnați dumneavoastră pentru familie, pentru instituția unde activați și pentru societate în ansam­blu. Pentru munca asiduă și contribuția în dezvoltarea economiei naționale, dar și a mișcării sindicale, vă adresez cele mai sincere cuvinte de mulțumire și recunoștință.

Astăzi, femeia activează în toate ramurile economiei na-ționale, ocupă poziții importan­te, este parlamentar, ministru, conduce instituții-cheie în socie­tate și contribuie la consolidarea proceselor democratice în țară prin fapte și idei. Instituția sin­dicală păstrează un sentiment de respect și admirație față de femeie și face tot posibilul să-i asigure un loc de muncă decent și protecția social-economică cuvenită.

În numele Confederației Na-ționale a Sindicatelor din Mol­dova, vă felicit cu ocazia splen­didei sărbători – 8 Martie. Vă urez multă sănătate, suc­cese, bucurii în viață, iar spiri­tul frumoasei sărbători să vă însoțească mereu și pretutin­deni.

 

Cu deosebită stimă,

Oleg BUDZA, președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com