20 septembrie 2019
Chisinau
Vocea femeii

Mai multe femei în administrația publică locală, grație unui nou accord

Loading
Vocea femeii Mai multe femei în administrația publică locală, grație unui nou accord

Mai multe femei în administrația publică locală, dar și capacități sporite pentru feme­ile primare – aceasta își propune noul acord de cooperare semnat de UN Women Moldova (Entita­tea Națiunilor Unite pentru Ega­litate de Gen și Abilitarea Feme­ilor) cu Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) pe data de 3 iunie, pentru o perioadă de cinci luni din anul curent.

Acordul de cooperare își mai propune organizarea unei Con-ferințe naționale ce va întruni toate femeile primare, dar și reprezentanți ai Parlamentului, administrației publice centrale, mediului academic și forului di­plomatic. De asemenea, se vor organiza zece vizite de studiu și schimb de experiență pentru fe­mei primare și consiliere din toa­tă țara în mai multe localități de succes.

Acordul este semnat de UN Women, prin intermediul Pro­gramului ONU „Femeile în poli­tică”, și sprijinit financiar de Gu­vernul Suediei.

 

Acest material este realizat de publicația „Vocea Poporului”, cu sprijinul financiar al UN Women în Moldova (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor).

Viziunile exprimate în articol sunt cele ale autorilor și nu reprezintă în mod neapărat viziunile partajate de UN Women sau ONU, în general.

Materialul poate fi utilizat gratuit pentru scopuri necomerciale, cu înștiințarea cuvenită a UN Women.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com