26 ianuarie 2020
Chisinau
Fără categorie

În căutarea soluţiilor pentru diminuarea problemelor tinerilor sindicalişti

Loading
Fără categorie În căutarea soluţiilor pentru diminuarea problemelor tinerilor sindicalişti
În căutarea soluţiilor pentru diminuarea problemelor tinerilor sindicalişti
forum-tineret-2

Foto: vocea.md

 

Cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretu­lui, în perioada 13-14 noiembrie cu­rent, Consiliul de Tineret din cadrul Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) va desfăşura, în localitatea Vadul lui Vodă, un seminar cu genericul: „Problemele tinerilor salariaţi. Soluţii prin prisma legislaţi­ei naţionale ”,  la care vor participa 30 de tineri sindicalişti din toată ţara.

 

La eveniment vor participa: conducerea CNSM, șefi ai Departamentelor CNSM, re­prezentanţi din cadrul Ministerului Tine­retului şi Sportului din Republica Moldova, președinții structurilor ramurale de tineret.

În cadrul seminarului vor fi abordate mai multe subiecte ce ţin de: implementarea pro­iectelor de tineret în Republica Moldova, şo­majul şi salariile mizere, problemele rapor­turilor de muncă cu care se confruntă tinerii, legislaţia muncii privind tinerii salariaţi, contribuţia Consiliului de Tineret din cadrul CNSM la soluţionarea şi diminuarea pro­blemelor tinerilor sindicalişti etc. Totodată, va fi vernisată o expoziţie foto cu genericul „Aici, Tinerii Sindicalişti”.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com