20 ianuarie 2019
Chisinau
Varia

Horoscop 2019. La ce să se aștepte zodiile în anul mistrețului

Loading
Varia Horoscop 2019. La ce să se aștepte zodiile în anul mistrețului
Horoscop 2019. La ce să se aștepte zodiile în anul mistrețului
newyeartime.com

Iată ce rezervă astrele fiecărei zodii anul viitor.

 

Berbec

2019 va fi un an care va aduce schimbări atât pe plan profesional cât și sentimental. Acum eforturile pe care le-ați depus în muncă dvs. vor fi recunoscute și vor da roade nebănuite. Încercați să fiți atenți la cuvinte și să nu reacționați în fața situațiilor ivite în familie pentru a păstra o atmosferă cât mai plăcută.

Taur

În 2019 vă așteaptă un an plin de succese pe toate planurile vieții! Profesional sunteți mereu de partea celor câștigători și se întrevăd realizări și progrese mari în acest sens. Totul este să nu pierzi răbdarea și să perseverezi în tot ceea ce faci.

Gemeni

Deși nu pare un an foarte norocos pentru gemeni, cu perseverență și un plus de efort, există șanse mari să progresați și să atingeți scopurile propuse, atât în carieră cât și în viață de familie. Încercați să păstrați răbdarea și acordați o mai mare atenție sănătății.

Rac

Este un an cât se poate de bun pentru raci! În lunile iunie-iulie cariera dvs. va cunoaște un puternic avânt și se preconizează schimbări majore și promovări la locul de muncă. Va fi un an încărcat, plin de presiune și de activități, așa că atenție la stres.

Leu

Un an excelent și pentru dvs.! Pe plan profesional vă puteți aștepta la recompense și recunoașteri, iar re­zultate pozitive vor apărea și în celelalte aspecte ale vieții. Vor apărea noi surse de venit și chiar este posibil să primiți o moștenire.

Fecioară

Din punct de vedere profesional, acest an va fi unul plin de încercări, pentru că vă veți confruntă cu pro­bleme legate de colegii de serviciu. Însă, prin muncă asiduă și perseverență, veți depăși toate neajunsurile ivite.

Balanță

2019 este un an al finalizărilor, deoarece o mare parte din ceea ce ați început în anii anteriori acum se va în­cheia și vei culege roade fructuoase ale muncii intense din trecut. Totuși, anul acesta vă va testa perseverența și răbdarea. Atenție la cheltuieli și investiții pentru că riscurile sunt mari.

Scorpion

Deși acest an este un an de creștere și evoluție pentru dvs, stresul, anxietatea și tulburările mentale vă vor însoți pe tot parcursul lui. În carieră vă puteți aștepta la recunoașteri și promovări. Viața de familie este liniștită și armonioasă.

Săgetător

În 2019 vă așteaptă un an dinamic și important! Din punct de vedere profesional nu se întrevăd lucruri noi, dar se vor simți îmbunătățiri considerabile ale celor deja existențe. Nu trebuie să vă faceți probleme în ceea ce privește finanțele.

Capricorn

Este un an pozitiv pentru Capricorni. Oportunitățile par a se îngrămădi la ușă, iar capricornii  au capaci­tatea de a le valorifică pe toate acum! Muncă va fi observată și recunoscută, așa că vă puteți aștepta la o promovare serioasă. Atenție la problemele de sănăta­te și încercați să petreceți mai mult timp cu cei dragi.

Vărsător

E un an favorabil și pentru vărsători! Te vei bucură de rezultate fericite pe toate planurile vieții – carieră, finanțe, dragoste și sănătate. Evitați deciziile pripite și căutați să analizați cu atenție lucrurile înainte de a acționă. Acesta este un an în care te poți relaxă și bucură de roadele care vor veni din anii anteriori, în special pe plan profesional.

Pești

Pe plan profesional, pentru pești lucrurile o iau în direcția bună, așa că va fi un an cât se poate de pozi­tiv. Ei vor avea acces la persoane din conducere care îi vor propulsa în carieră. Evitați investițiile și situațiile financiare complicate.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com