29 octombrie 2020
Chisinau
Fără categorie

Revanșă! “Haiducii” s-au impus categoric în faţa nordicilor, 50-20

Loading
Fără categorie Revanșă! “Haiducii” s-au impus categoric în faţa nordicilor, 50-20
Revanșă! “Haiducii” s-au impus categoric în faţa nordicilor, 50-20
moldova-suedia

Foto: caftanat.wix.com

Naţionala Moldovei de rugby a făcut spectacol în partida de la Chişinău cu Suedia. “Haiducii” s-au impus categoric în faţa nordicilor cu scorul de 50-20 în meciul din Cupa Europei pe Naţiuni, ediţia 2012-2014. Moldova a reuşit nouă eseuri şi a acumulat încă cinci puncte în grupa 1B.

 

După prima repriză, Moldova conducea Suedia cu scorul de 19-15. În partea a doua a meciului, naţionala antrenată de Sergiu Moţoc s-a dezlănţuit şi nu a lăsat nicio şansă adversarului. Suedia a reuşit doar un eseu în repriza secundă. Eroul meciului a fost moldoveanul Oleg Prepeliţă, care evolează la clubul Krasnîi Yar, din Rusia. Acesta a reuşit trei eseuri pentru reprezentativa Moldovei.

“I-am bătut şi o să-i batem cât ne vom întâlni cu Suedia. Dar sperăm ca pe viitor să jucăm cu selecţionate mai puternice din grupa 1A cum ar fi Rusia, Georgia, Ucraina”, a spus Prepeliţă.

 

prepelita

Foto: caftanat.wix.com

 

Moldova a învins până la urmă cu scorul de 50-20, iar ultimul eseu a fost reuşit de Adrian Baltag, în ultimele secunde ale meciului. “Important este că am învins frumos şi am obţinut punctul bonus. A fost un antrenament bun înainte de meciul cu Germania”, a declarat jucătorul Moldovei Veaceslav Titică.

După această victorie, naţionala Moldovei a acumulat 20 de puncte în grupa 1B a Cupei Europei pe naţiuni şi a urcat pe locul trei în clasament. “Ne-am dorit să ne luăm o revanşă după ce am pierdut meciul tur cu Suedia. Deja mă gândesc la meciul cu Germania, care va fi un meci mult mai dificil”, a precizat preşedintele FM de rugby, Vasile Revenco.

Moldova va juca următorul meci pe 16 noiembrie, la fel la Chişinău, împotriva liderului grupei, Germania.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com