18 octombrie 2019
Chisinau
Varia

Gourmand. Cum gătim cel mai delicios ciolan de porc? Câteva sfaturi care vă vor ajuta să obțineți un deliciu perfect

Loading
Varia Gourmand. Cum gătim cel mai delicios ciolan de porc? Câteva sfaturi care vă vor ajuta să obțineți un deliciu perfect
Gourmand. Cum gătim cel mai delicios ciolan de porc? Câteva sfaturi care vă vor ajuta să obțineți un deliciu perfect
keeprecipes.com

Ciolanul de porc la cuptor, pentru toți ce savurează carnea și nu numai, cred că este un deliciu deosebit. Acesta are un aspect apetisant și festiv, fiind ideal pentru orice masă. Venim cu una din cele mai bune rețete, cu ajutorul cărora veți obține un ciolan suculent, rumen și aromat.
 

INGREDIENTE

  • ciolan de porc (1-2 kg );
  • 3 linguri de muștar;
  • 5 căței de usturoi;
  • 2 linguri de ulei vegetal;
  • 1 linguriță de chimen;
  • 2 lingurițe de sare.

 

MOD DE PREPARARE

  1. Spălați carnea. Ștergeți-o cu un prosop de bucătărie.
  2. Curățați usturoiul. Tăiați fiecare cățel de usturoi în 4 părți. Întretăiați ciolanul în câteva părți. Umpleți spațiile formate cu feliile de usturoi.
  3. Amestecați uleiul cu muștarul, sarea și condimentele. Ungeți bine carnea cu sosul pregătit. Asigurați-vă că toată carnea este acoperită cu sos. Dați carnea la frigider pentru 5 ore.
  4. Înveliți ciolanul de porc în folie de aluminiu și aranjați-l pe o tavă de copt.
  5. Coaceți ciolanul în cuptorul preîncălzit până la temperatura de 180°C timp de 1 oră și 30 de minute. Aranjați tava pe nivelul de mijloc al cuptorului.

 
Să aveți poftă!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com