16 februarie 2019
Chisinau
Varia

Gemenii romantici, taurii politicoși iar fecioarele cu succese în afaceri. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii romantici, taurii politicoși iar fecioarele cu succese în afaceri. Horoscopul săptămânii
Gemenii romantici, taurii politicoși iar fecioarele cu succese în afaceri. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

 

Berbec

În această săptămână veți reuși să stabiliți relații cu parteneri în sfera de afaceri și în cea personală. Mier­curi și joi, este important să nu vă temeţi de decizii responsabile și de discuţii cu superiorii. În weekend, străduiţi-vă să nu cedaţi în faţa seducţiilor.

Taur

Viața pare să revină la normalitate. Astrele vă reco­mandă să fixaţi acest moment și să vă bucuraţi de el. Sunteţi capabil să fiţi şi politicos, iar aceasta este cheia succesului. În această săptămână, v-ar putea reuşi lupta împotriva obiceiurilor proaste.

Gemeni

Săptămâna aceasta promite să fie romantică. Ziua de marți este potrivită pentru o petrecere cu prietenii. Joi, persoana iubită vă va aduce bucurie. Multe din­tre doleanţele dvs. se vor împlini, dar nu vă pierdeţi capul.

Rac

La începutul săptămânii, astrele nu vă recoman­dă exces de zel la locul de muncă, e mai indicat să planificați activitatea în viitorul apropiat. Nu încercați să faceți zece lucruri în același timp. Le veţi reuşi pe toate, dacă nu veţi fi grăbit.

Leu

Sarcina dvs. pentru viitorul apropiat – cu aceeași energie cu care vă ocupaţi de familie și muncă să începeţi să aveți grijă și de sine. Progrese în afaceri sunt puţin probabile. Pe la mijlocul săptămânii aţi putea fi implicat în intrigi la locul de muncă.

Fecioară

Activismul şi spiritul de întreprinzător vă vor aduce succese în afaceri. Este indicat să nu provocați situații de conflict. Ziua de miercuri s-ar putea dovedi a fi una  reuşită. În weekend, evitați certurile. Nu vă lăsaţi pradă geloziei sau pasiunii.

Balanță

Vi se recomandă să analizaţi minuţios ideile și planu­rile noi şi numai atunci să începeţi a le pune în aplica­re. La începutul săptămânii sunt posibile cunoştinţe noi, întrevederi, călătorii. Nu încercați să luaţi parte la toate și să utilizați toate posibilitățile dintr-o dată.

Scorpion

Această săptămână ar putea să vă înveţe multe. Ea este bogată în evenimente. La serviciu veţi avea par­te de succese, dacă nu veţi pierde vremea cu lucruri mărunte. Săptămâna este una benefică pentru a ob­ţine o sursă de venit.

Săgetător

Vă veţi descurca cu ușurință atât cu lucrul, cât și cu viața personală. Principalul este să fiţi mai atent la ideile noi, chiar dacă ele par absurde. Ziua de luni s-ar putea dovedi una bună pentru schimbări și re­gândirea valorilor.

Capricorn

În această săptămână este mai indicată nu munca în echipă, ci individual. Căile bătute nu vi se potrivesc. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute. Sâmbătă, va fi posibilă rezolvarea problemelor ce ţin de menaj, care au tot fost amânate.

Vărsător

Sunteți capabil la o avansare la locul de muncă. Ar fi bine să acordaţi atenţie sănătăţii, sau să întreprindeţi o călătorie. Miercuri, veți izbuti să perfectaţi rapoar­tele. Începând de joi, străduiţi-vă să reduceți volumul de lucru.

Pești

Săptămâna este favorabilă pentru transpunerea în viaţă a ideilor. Nu vă temeți de lucruri necunoscu­te. În viaţa personală trebuie să reţineţi că nu totul depinde de aspectul exterior. Ziua de duminică este una bună pentru cumpărături.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com