13 noiembrie 2018
Chisinau
Varia

Gemenii muncesc mult, leii montați pentru acțiuni se­rioase, iar racii așteptă surprize plăcute. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii muncesc mult, leii montați pentru acțiuni se­rioase, iar racii așteptă surprize plăcute. Horoscopul săptămânii
Gemenii muncesc mult, leii montați pentru acțiuni se­rioase, iar racii așteptă surprize plăcute. Horoscopul săptămânii
unsplash.com

De mâine începe o săptămână nouă şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna viitoare.

Berbec

Astrele vă promit că în zilele de lucru veți avea parte de aflux de energie și dispoziție bună. Veți reuși să soluționați cu succes și chestiunile ce țin de afaceri. Luni planurile dvs. ar putea fi date peste cap. Vineri este cazul să vă odihniți și să vă relaxați în compania unor prieteni apropiați.

Taur

Acum este important să nu deviați de la direcția propusă. Dacă nu vă veți lenevi atunci veți reuși performanțe spectaculoase. Miercuri ați putea încheia realizarea unor proiecte importante. Pentru ziua de sâmbătă e mai bine să nu planificați niște treburi im­portante.

Gemeni

Veți fi nevoit să munciți foarte mult, totuși proiectele și sarcinile vor fi interesante. A doua parte a săptă­mânii va fi mai liniștită și echilibrată decât prima. Nu sunt excluse niște întâlniri interesante, s-ar putea în­tâmpla să faceți cunoștințe cu persoane agreabile, la fel, ați putea avea parte și de o comunicare plăcută cu prietenii.

Rac

În această săptămână va trebui să dedicați mult timp celor din jur. Capacitatea de a asculta și a auzi vă va asigura succesul. Joi încercați să vă apreciați obiectiv forțele și să nu lucrați în exces. Vineri e mai bine să nu polemizați cu superiorii. În viața personală vă puteți aștepta la surprize plăcute.

Leu

În această săptămână montați-vă pentru acțiuni se­rioase și ferme, totuși luați aminte că riscul nesăbuit v-ar putea da peste cap toate intențiile încă din fașă. Dacă vă veți mișca în direcția corectă cei din jur vă vor susține și totul va merge strună.

Fecioară

Întrunirile și reuniunile din această săptămână se vor încheia favorabil. Graţie acestui fapt veţi avea temei să fiţi încrezut în ziua de mâine şi veţi beneficia de ajutorul necesar din partea prietenilor şi cunoştinţelor. Marţi s-ar putea întâmpla să faceţi cunoştinţă cu o persoană agreabilă. Situaţia financiară se echilibrea­ză.

Balanţă

Succesul dvs. personal va depinde în această săptă­mână de dezinteresul pe care-l veţi manifesta în rela­ţiile cu cei din jur. Cu cât mai puţin veţi trage la propria turtă cu atât mai mult veţi obţine. Nu ezitaţi să vă pu­neţi în valoare inteligenţa. Încercaţi să nu întârziați la serviciu şi la întâlnirile de afaceri.

Scorpion

Succesul îi aşteaptă în special pe cei care vor manifes­ta tenacitate în identificarea unor domenii noi pentru aplicarea propriilor talente. Totul vă va reuşi neapărat, sunteţi pe calea cea bună, iar deja spre sfârşitul săp­tămânii viaţa va fi una plină. Veți reuși să soluționați problemele financiare.

Săgetător

În săptămâna care vine va trebui să dați dovadă de precauție în gânduri și acțiuni. Una dintre cele mai tensionate probleme din săptămâna curentă s-ar pu­tea dovedi a fi relațiile cu prietenii mai vechi sau cu soțul ori soția. Joi evitați locurile aglomerate și flecă­reala. În zilele de odihnă e mai bine să nu stați acasă.

Capricorn

Multe lucruri vă vor reuși, mai ales dacă veți îmbina utilul cu plăcutul. Dați dovadă de mai multă grijă în raport cu familia. Nu este indicat să planificați pentru ziua de miercuri careva întâlniri de afaceri. Joi e mai bine să evitaţi să începeţi ceva nou, mai bine încercați să încheiați treburile mărunte.

Vărsător

Astrele vă promit pentru această săptămână succes în carieră. Pentru a nu rata acest moment plăcut și mult așteptat nu pierdeți timpul, dați dovadă de un maxim de hărnicie și randament. Sâmbătă s-ar putea produce niște evenimente care vă vor schimba viața personală spre bine.

Pești

Este cel mai bun moment pentru oamenii de afaceri care au curaj să-și asume angajamente. Anume acum veți putea pune în valoare potențialul creator și con­solida situația materială. Marți ar putea apărea anumi­te dificultăți și bariere în calea către scopul propus.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și